2011-2012 | Selçuk İnan

Geçen sene yaşanılan olaylar sonrasında bazı şeyler netleşince oyuncu isimlerini telaffuz etmeye gayret ediyoruz. Hem sıkıntı olmaması, hem de doğru zamanda doğru bilgilendirme amacıyla. Elbette zaman zaman Facebook ve Twitter hesaplarımızdan transferlere dair bilgiler veriyoruz fakat en mühimi bloga girip girmemek elbette. Trabzonspor'da bu yıl muhteşem bir performans sergileyen ve takımının şampiyonluk yolunda olmasını sağlayan Selçuk İnan'ın sözleşmesi sezon sonunda bildiğiniz gibi bitiyor. Galatasaray ise oyuncu ile görüştü ve en somut gelişme bugün yaşandı.

Fenerbahçe'ye gidecek, Galatasaray'a gelecek, Beşiktaş ile anlaştı, Avrupa'ya gidiyor.." Tüm bu sözler, tüm bu dile getirilen iddialar sonunda son buldu. Trabzonspor'da son derece başarılı bir dönem geçiren, ligde forma giyen yerli oyuncular arasında da oynadığı mevki itibariyle vazgeçilmez konumda olan Selçuk İnan ile her konuda anlaşma sağlandı. Akşam saatlerinde Hasan Şaş ile bir görüşme yapan Selçuk İnan için ajanslara sırasıyla haber düşmeye devam ediyor. Sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Selçuk için yaklaşık 1.5 aydır ilgimiz sürüyordu. Yıllık 2.5 milyon euro bedelle toplamda 5 yıllık sözleşme imzalanması gündemde ilk sırada yer alıyor.

Resmi siteden herhangi bir açıklama gelmeden "kesin" diye belirtmek olmaz ama bu saatten sonra herhangi bir süpriz olmazsa Selçuk İnan gelecek sezondan itibaren geçerli olmak üzere 5 yıl Galatasaray formasını terletecek. Bizler bu konuda hazırlığımızı yaptık, yeter ki resmi siteden de açıklama gelsin.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0