2011-2012 | Thomas Kurth

14 Mayıs'ta gerçekleşen seçim ile başkanlığa gelen Ünal Aysal'dan profesyonelleştirme hamleleri devam ediyor. Seçim öncesinde tüm konuşmalarında "futbol şubesini ve diğer amatör branşları tamamen profesyonellere emanet edeceğiz" diye üzerine basa basa belirten Ünal Aysal bu konuda önemli hamlelere devam ediyor. Geçen yıl ki seçimlerde Adnan Öztürk'ün listesinde görmüş olduğumuz bir başka isim Thomas Kurth, yeni sezondan itibaren Galatasaray bünyesinde çalışacak. Organizasyon, koordinatörlük konusunda son derece başarılı olan Thomas Kurth daha evvel UEFA Şampiyonlar Ligi komitesinde görev aldı.


Geçtiğimiz seçimlerde Adnan Öztürk'ün listesinde gördüğümüz isimler bu sene de Ünal Aysal'ın ekibinde yer alıyor. Avrupa'da son derece saygın ve başarılı isimler olarak tanınan Peter Kenyon'un yanı sıra Thomas Kurth da gelecek sezon kulübümüzün bünyesinde futbol şubesinde görev alacak. Thomas Kurth, UEFA’da Avrupa Kupaları sorumlusu olarak uzun süre görev yaptı. Oradaki tecrübelerinden faydalanan spor adamı Avrupa’da büyük yankı uyandıran G-14’ün kurucularından biri olarak dikkat çekti. Kurth, Avrupa’nın en büyük kulüpleriyle iyi ilişkiler kurdu ve G-14’ün daha büyümesi için harekete geçti. G-14’ün Genel Müdürü olan Thomas Kurth ardından UEFA ile özel bir anlaşma yapıp bu birliğin sona ermesi konusunda geri adım atmak zorunda kaldı. Kurth şu an iletişim devi Mindspring Middle East’in Genel Müdürü olarak görev yapıyor.

Thomas Kurth'un danışman olarak mı yoksa sportif direktör olarak mı görev alacağı şimdilik merak konusu. Fakat ortada bir gerçek var ki, futbol şubesi sadece Thomas Kurth'a değil, Peter Kenyon, Bülent Tulun, Thomas Kurth gibi deneyimli isimlerden oluşacak bir ekibe emanet edilecek. Bu ekip arasında da belli bir görev paylaşımı yapılacak.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0