Elmander için 114 bin lira..

Galatasarayımızın bu transfer döneminde imza attırdığı ilk yabancı oyuncusu olan Johan Elmander'in nasıl açıklandığını hepimiz hatırlıyoruz. NTVSpor'a konuk olan Ünal Aysal gelen soruların ardından Johan Elmander ile sözleşme imzaladıklarını resmen açıklamıştı. Tabii bu durumda bir terslik vardı. Transferler öncesinde Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirilmesi gerekiyor, sonrasında da medyaya açıklanması gerekiyordu. Yani anlayacağınız bu işte bir hata vardı ve KAP beklenen cezayı kesti.

Johan Elmander transferinin televizyonda açıklanması biraz tuzluya patladı. Başkanımız Sayın Ünal Aysal'ın televizyon programında birden bire transfer açıklaması kurallara aykırı olduğundan dolayı KAP tarafından kendisine 114 bin lira ceza bedeli kesildi. Ünal Aysal heyecanından olsa gerek, bir anda transferi açıkladı. Artık görüşülen isimler adında da belli başlı kurallar var. Bu nedenle medya önünde her ismi yalanlayacaklardır taa ki KAP'a bildirim yapana kadar. İşin kısaca özeti şudur ki; görüştüğümüz veya görüşmediğimiz her ismi yalanlayacaklar. Menajerlerde yalanlayacak, diğer takımın yetkilileri de yalanlayacak, Galatasaray yöneticileri de yalanlayacak. Bizden söylemesi..

3 yorum:

  1. bu yazıdan güzel şeyler çıkarıyorum nedense.

    YanıtlaSil
  2. cebinden versin o zaman bu parayı böyle bir hata yaptıysa. kulüpten kesilmesin.

    YanıtlaSil
  3. Başkan parası neyse verdi, dobra dobra açıkladı işte. Helal olsun :D

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0