2011 - 2012 | Cem Sultan

Galatasaray altyapısında yetişen ve hemen hemen her yaş kademesinde forma giyen Cem Sultan gelecek sezondan itibaren 5 yıllığına Kayserispor'da forma giyecek. Gün itibariyle sözleşmesi biten genç oyuncu kendisine edilen teklifi kabul etmemişti. Cem Sultan'a yeni yönetimle birlikte bir kez daha transfer teklifi yapıldı fakat genç oyuncu forma giyebileceği bir yerde oynamak isteğiyle hareket ettiğini belirterek gün itibariyle Kayserispor ile sözleşme imzaladı. Kayserispor genç oyuncu için Galatasaray'a 600 bin lira yetiştirme bedeli ödedi. Cem Sultan'a formamız altında yaptıkları adına teşekkür ediyor ve Kayserispor forması altında başarılar diliyoruz.

6 yorum:

  1. Eğer sadece forma şansından dolayı gitti ise tamam bi lafımız olmaz eğer parasal bir konu hakkında galatasaraydan vazgeçti ise (ki şahsım olarak zannetmiyorum ) Ayıp etmiş. Seneye bol gollü bir sezon geçirmesi dileğiyle. Büyük ihtimal cenk tosunu izlediğimiz gibi izleyeceğiz.

    YanıtlaSil
  2. Elimizde forvet olmadığı dönemde bile bu adama şans vermeyip küstürenler utansın. Adam altyapıda bir forvetin yapması gereken herşeyi yapmış. Tonla gol atmış. Gene yaranamadı kimseye. Niye para harcıyoruz altyapıya bu adamları değerlendirmiceksek.

    YanıtlaSil
  3. @Tuna
    Adam elimizden kaçtı, bilerek mi gönderildi sanıyorsun.
    İlk11'de şans bulabileceği yere gitti. Yolu açık olsun.

    YanıtlaSil
  4. Evet isterse para için gitsin, yine hakkı. Sebn forvet yokken paf gol rekorlarını alt üst eden adamı oynatmayıp Arda'dan forvet yaparsan, ona örnek olacak Galatasaray'lılığı öğretecek adamların yetiştirmesini sağlamazsan, Servet'in yaptıklarına göz yumup çocuğu korumazsan, o zaman gitmekte sonuna kadar haklıdır bir, Galatasaraylı gibi davranmadıysa da bunun suçlusu ona Galatasaraylılığı öğretemeyenlerdedir bu da iki :)

    YanıtlaSil
  5. @Mustafa B.
    Bende onu söylüyorum zaten. Şans bulamadığı için kaçtı. Sonsuza kadar A2 takımında oynamasınımı bekliyorlardı?

    YanıtlaSil
  6. Keşke kalsaydı. Çok kötü oldu, üzüldüm. :(

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0