Fatih Terim'in ekibi..

Gelecek sezon için 1 Haziran'dan itibaren Galatasaray'da 3. dönemine "resmen" başlayacak olan Fatih Terim'in ekibi hakkında tablo her geçen gün netleşiyor. Daha önce Müfit Erkasap, Bülent Ünder gibi isimlerin yardımcılığını yaptığı Fatih Terim'in ekibi bu sefer ciddi derece de değişime uğramış. Galatasaray'a yıllarını vermiş ve bu ruhu, sinerjiyi oyunculara aşılayabilecek isimlerin bulunduğu kadroda eski oyuncuların yanı sıra tecrübeli ve başarılı isimlerde yeni teknik ekipte yer alıcak.

Galatasaray'da yeniden göreve gelen Fatih Terim bu sefer ekibini yeniledi. Euro2008 turnuvası öncesinde ulusal takımımızda görev alan Amerikalı ekibinde görev alacağı yeni teknik ve idari kadro da Fatih Terim'in yardımcılığını İtalyan antrenör Di Gennaro yapacak. Daha önce Skibbe döneminde görev alan Ümit'in yanı sıra teknik ekipte Yeni Malatyaspor'un antrenörlüğünü yapan Vedat İnceefe ve kuşkusuz Galatasaray ruhunu, sinerjisini oyunculara en iyi şekilde aşılayacak olan Hasan Şaş'ın da adı yeni teknik heyette geçiyor. Bunun yanı sıra Tugay Kerimoğlu'nun da gelecek sezonda görevine devam edeceği, daha çok altyapıdan sorumlu olacağı konuşulan detaylar arasında kendisine yer buluyor. Gelecek sezon kaleci antrenörü olarak ise efsane kalecimiz Taffarel'in adı geçiyor ama bu konuda net bir durum yok.

Euro2008 öncesinde milli takımda görev alan Amerikalı ekipte uzman diyetisyen Megan Mangano, performans uzmanı Scot Piri gibi dünya çapında ünlü isimlerde görev alıyor. Ekibin koordinatörlüğünü ise fitness eksperti Mark Verstegen yapıyor. Dünyaca ünlü Amerikalı ekip 2006 yılında Almanya milli takımında da görev almıştı.

15 yorum:

  1. Hasan Şaş'ın aşılayacağı ruh Galatasaray'ı rezil eder. Gelecekse Ergün gelsin, Suat gelsin, Hasan Şaş'ın Ayhan Akman'dan farkı yok, çirkefliği öğretir, teknik direktör kovdurmayı öğretir, yabancıları dışlamayı öğretir anca

    YanıtlaSil
  2. kardeşime katılıyorum.. hasan gibi adamları genç oyunculardan uzak tutmamız lazım.. içindeki faşizan duygularu gençlere bulaştırmasın..

    YanıtlaSil
  3. Ergün'ün düşünülmemesini ben de yadırgadım.Galatasaray'ın 96-2000 arası kadrosundaki en beyefendi adamdı.Kewell'ı bugün nasıl seviyorsam Ergün'ü de o zamanlar çok severdim.Keşke yardımcı antrenör olarak gelse.

    Hasan Şaş konusunda ben de aynı fikirdeyim.Oyunculuğunda sürekli yabancıları hedef alan entrikalarda başrolü oynardı.Şimdi de aynı şeyleri yapmayacağının garantisi yok.

    Bence Ümit Davala, Ergün Penbe ve Tugay Kerimoğlu gibi isimler tercih edilmeli.Hasan Şaş, Hakan Şükür ve Hakan Ünsal gibi yabancı düşmanı adamlar veya Vedat İnceefe gibi çok çirkef karakterli insanlar seçilmemeli.

    Teknik ekip önemli ama asıl önemlisi transferlerin bir an önce tamamlanması.

    Arda kesin gidecek gibi.Kadrodaki tek değerli yerli oyuncu da gittiğine göre yerli transferlere bir an önce başlanmalı.Fatih Hoca'nın bu kadrodan çok da şikayetçi olmadığı yönündeki haberler korkutuyor.Yine egosunun şişkinliğine kapılıp saçmalamasından korkuyorum.

    33 yaşındaki Olof Mellberg haberleri umarım yalandır.Bu yaştaki adam gelirse Frank De Boer gibi tatil yapmaya gelir.Bu 30 ve yukarısı yaşlardaki emekliliğini İstambul'da tatil yaparak geçirmek isteyen adamları kesinlikle almamalıyız.Daha önce de söyledim Galatasaray artık yaşlı futbolcu almaktan vazgeçmeli.20-25 yaş aralığındaki yabancılara yönelmeliyiz.O yaşlarda kaliteli oyuncu almak zor ama iyi bir scoutingle daha parlamadan ucuza alınabilecek adamlar var.Bu yöntem riskli de olsa sahada koşmayan gamsız yaşlı yabancılardansa daha yararlı ve uzun süre oynayabilecek süreklilikte adamların alınması bana göre daha doğru.

    YanıtlaSil
  4. selamlar arkadaşlar fatih terim in ekibi bence iyi olucak. benim merak ettiğim drogba konusu. resmi sitede geçilip sonra çekilen haberde doğruluk payı var mıdır??? saygılar...

    YanıtlaSil
  5. Açıklama: Didier Drogba - 21.05.2011 08:47 (GALATASARAY SPORTİF AŞ) / Galatasaray.org
    www.galatasaray.org.la-rp.com ne kadar ciddi bi naber karar verin .. şaka mı hata mı?

    YanıtlaSil
  6. Fatih Hoca Culio'yu istemiyormuş.

    http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?t=6&r=1&hid=92787

    Hakikaten şaşırdım.Çünkü açık ara en iyi yabancılardan biriydi. Hoca Culio'dan daha iyi bir oyuncu getirebilir mi sizce? Bence zor.Ben ilk geldiğinde Romanya Liginden geldi diye küçümsedim ama adam hakikaten iyi çıktı.

    Sanırım Fatih Hoca'nın III. gelişi II. gelişi gibi olacak.Culio gönderilir mi yahu!

    YanıtlaSil
  7. arkadaşım şimdi kallström gelicekse culio ya gitmek düşer işin gerçeği budur...

    YanıtlaSil
  8. Culio'yu nasıl gönderiyorlar,anlamıyorum.Takımda en iyi oynayan futbolcu,ayrıca ligtvde bir haber izledim.Necati geri dönüyormuş,şakamı bunlar oldu olacak Ümit Karan,Hasan Şaş'ta oynasın.

    Beşiktaş nasıl Nihat'ı besledi bizde boş yere Necati'yi besleyecez.

    Biz bu senede ilk 10'a oynarız arkadaşlar biraz realist olalım.

    Bu takımdan Hakan Balta,Gökhan Zan,Servet Çetin,Mustafa Sarp,Ayhan Akman gibi oyuncular gitmediği sürece cacık olmaz.

    YanıtlaSil
  9. ya arkadaşım fatih terimin sölediklerini duymadınız sanırım. takımın & 50 sinden fazlası değişicek dedi. ve culionun daha isis kallström

    YanıtlaSil
  10. Bahrinin haberlerine inanmayın.

    YanıtlaSil
  11. ne vedat'in ne de hasan'in kisiliklerini severim.
    Tek istedigim Tugay'in harcanmamasi. Baros ve Stancu uzerine Elmander geldi ve birde Drogba gelirse Cem Sultan'da kacar bu takimdan Anil'da. Hadi bakalim FT tersten basla. iki ters bir duz ne cikacak cok merak ediyorum.

    YanıtlaSil
  12. sevgili fcn; drogba,buffon,selçuk inan,sezer öztürk transferleri için bitti deniyor,sizin yorumunuz ne

    YanıtlaSil
  13. Arkadaşlar culio bu takıma göre iyi sadece.takım iyi olsa esamesi okunmaz.son derece bencil bir adam.Ama kalması daha makbul bence yedek dursa da sorun çıkarmaz aldığı paraya bakar.Cana gönderilebilir trabzondan ceyhun alınırsa ve para getirirse.

    YanıtlaSil
  14. İyi Günler FCN Lig Bitti, Fatih Hoca Geldi Ortada Bir Sürü Haber Dolanıyor. Açıkçası İnanmak da istiyorum. Çünkü Geçen İsimlere İhtiyacımızın Olduğunu düşünüyorum.Ama sizden bir şey duymadan da inanamıyorum. Sanki Fırtına Öncesi bir sessizlik var. Başkanımız 23 Mayıs haftası dedi geldi çattı. Gündemimizdeki oyuncular veya anlaşmaya vardığımız futbolcular varsa bizleri daha fazla meraka sokmadan açıklamanızı isterim. Bu arada yönetim değişti içeride haber veren insanlar vardı yeni yönetimle bağlantıya geçemedinizmi diye de düşünmüyor değilim. Saygılar

    YanıtlaSil
  15. bahriye 1 lig tv ye 2:) drogba meselesi gündemde olduğunu yalanlamadı zaten kimse. bu ttransferler öle iki günlük işler değildir. ki başkan aysal da bir an önce takımın kurulmasını istiyo. ve doğru tercihler yapıyo. mesela ünlü bi kaleci alıcak yüksek ihtimalle. düşünün kalede buffon servetin yanına da sağlam bi oyuncu ayağı düzgün! sol beke, sağ beke, orta sahaya selçuk, kallström, forvete de elmander ve drogba ve yerli bi alternatif.onun duşunda da kadrodaki elle tutulur oyuncularla çok iyi bi kadro kurulabilir. mesela yekta iyi alternatif, pino, kazım, sabri, emre çolak, aydın anıl, cem sultan, ahmet kesim... tabi gönderilecek yabancılar da biraz pahalıya patlıcak ama yapıcak bişey yok! stancudan kesin kurtulmak lazım. cana culio noolur bilmiyorum canayı terim istiyo sanırım ama gidebilir.çok iş var çok.....

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0