III. Fatih Terim Dönemi Resmen Başladı


Bir kaç haftadan bu yana medyada Fatih Hoca'nın ismi ciddi ciddi anılmaya başlanmıştı. Gelecek mi gelmeyecek mi, gelmeli mi gelmemeli mi tartışmalarına Ünal Aysal, dün akşam NTVSpor'da yayınlanan %100 Futbol programında son noktayı koydu. 14 Mayıs'taki Olağanüstü Genel Kurul'da 1905nci oy ile başkanlığı garantileyen Ünal Aysal'ın; "Şu an saatlerimiz 20:45'i gösteriyor, bu özel dakikada açıklamak isterim ki bugün yani 19.05 tarihinde saat 19:05'te Fatih Terim ile kesin olarak anlaşma sağladık." sözleri, gerek farklı tarzıyla, gerekse rakamların kalbimizdeki yeri ve değeri ile bizleri fazlası ile heyecanlandırdı.

Hafta içerisinde Fatih Hoca ile alakalı Grande Terim isimli bir hatırlatma yazısı yazmıştık. Özlediğimiz Florya disiplinini tekrar kazandıracağından şüphe duymadığımız Fatih Hoca'yı tanıtmaya zaten gerek duymuyorum. Bu saatten sonra da yapılabilecek tek doğru, Fatih Hoca'ya kayıtsız şartsız destek olmaktır. Ayrıca son dönemde katıldığı televizyon programlarındaki söylem ve hareketlerinden son derece uyumlu ve geçmişten ders çıkarmış görüntü çizmesi ile Arda'yı takımda tutabilecek tek kişi olması da fazlasıyla ümit verici. Zaten Ünal Aysal'ın da dün akşam Rıdvan Dilmen ve Güntekin Onay'a bu yönde bir  açıklama yapması ve kamuoyunda Fatih Hoca'nın yanlış tanındığını ifade etmesi de bu durumun bir kanıtı gibiydi adeta.  Özellikle A Milli Takım Avrupa Şampiyonasında yarı finale yükseldiğinde üzülen, Bosna-Hersek maçında Salihovic'in frikik golünün ardından havalara zıplayan ve sırf Galatasaray'lı olduğu için Fatih Terim'i çekemeyen ve başarısız olmasını temenni eden Fenerbahçelileri düşündükçe O'na desteğimizi daha fazla arttırmalıyız diye düşünüyorum.  

Bizleri alıştırdığın ancak şimdilerde çok özlediğimiz başarılara yeniden kavuşturmak için yürüyedur İMPARATOR!

1 yorum:

  1. hocanın yardımcıları belli mi?
    ümit davala ve sağlam bir kaleci antrenörü mutlaka olmalı bu takımda.
    başkan takımın 3 te 1 i değişebilir dedi.kimler gider kimler gelir sizce.valla kötü bir sezonun ardından güzel transfer haberleri bekliyoruz sizden.Hem sadece futbol değil her braştan.

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0