Johan Elmander Galatasaray'da..

27 Mayıs 1981 doğumlu İsveçli forvet Johan Elmander gelecek sezondan itibaren geçerli olmak üzere 3 yıllığına Galatasaray'da.. Daha evvel adını sıkça duyduğumuz, transfer dönemlerinde de sık sık adını telefuz ettiğimiz 30 yaşında ki Bolton Wanderers forması giyen forvet oyuncusu ile anlaşmanın sağlandığını dün başkanımız katıldığı televizyon programında açıklamıştı. 18 Mayıs tarihinde göreve resmen başlayan yeni yönetimimiz ilk transferini de böylece gerçekleştirmiş oldu.


Son derece güçlü, mücadeleci, istikrarlı ve hırslı bir oyuncu kimliğine sahip olan Elmander, 188'lik boyuyla rakip savunmaların belası olabiliyor. Havatoplarında son derece etkili olan tecrübeli forvet aynı zamanda azımsanmayacak bir top tekniğine sahip. Her iki ayağını da kullanabilen Elmander, Kariyerinde Feyenoord, Toulouse ve son olarak Bolton gibi takımlarda düzenli olarak forma giydi. İngiltere Premier Ligi'nde geride kalan 37 haftada 10.sırada yer edinen Bolton'da sadece 1 maç kaçıran tecrübeli forvet, forma giydiği maçlarda takımına 10 gol - 6 asistlik katkı sağladı. FA Cup'ta 6 maçta forma giyen Elmander, bu organizasyonda 2 gol atabildi. Lig Kupası'nd da 2 maçta forma giyen İsveçli forvet bu alanda gol atamadı. Bu sezon ulusal ve kulüp toplamında 50 maçta forma giyen Johan Elmander istikrarını gözler önüne serdi.

Johan Elmander'e hoşgeldin diyor ve Galatasaray forması altında kendisine başarılar diliyoruz.

1 yorum:

  1. 37haftada 10gol 6asist yani 16 gollük katkı vermiş takımına.TÜrkiye ligindede 12-13gol 7-8asistlik bir katkı vermesi çok iyi olur..İnşallah baroşla iyi anlaşırlar.

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0