STSL | Sezon Biterken

Normalde sezon sonları futbol severler için büyük bir hüzündür. Çünkü bu, takımdan ayrı, maç heyecanından uzak geçecek günlerin habercisidir ama, ama diyorum çünkü bu sezon Galatasaray taraftarları için pek hüzünlü değil bu son. O kadar kötü bir sezon geçirdik ki artık herkes bitse de kurtulsak diye dua etmeye başlamıştı ve sonunda o gün geliyor. Gerçi sezon bizim kafamızda çoktan bitmişti aslında ama iş sadece resmi olarak bitsin ve o bizleri yoran 90 dakikalar sona ersin istiyorduk.


Son maça gelmeden önce aklımda bir şey var onu söyleyip rahata ereyim. Teknik direktörleri yorumlamayı çok sevmem ama bunu söylemeden edemeyeceğim. Bülent Ünder' in bu son haftalarda Galatasaray'a hiçbir katkısı olmadığını düşünüyorum. Galatasaray'ı bu son haftalarda kazandığımız 3 puanlarla kurtaracağımızı düşünüyor sanırım. Ankaragücü maçında oyuna sonradan giren futbolcumuz Aydın oluyor. Maça gittim ve gözlerimle gördüm ikinci yarıdan itibaren Cem Sultan köşede ısındı durdu garibim. Sahada bir şey vermeyen ya da veremeyen Stancu yerine Cem Sultan oynasa nasıl olurdu? Çok mu şey istiyoruz ? İki haftadır A2 takım şampiyonluğa oynuyor diyordu. Şimdi ne oldu ? A2 takım yorgunluğumu ? Önceki hafta yazımda söylemiştim zaten niyeti yoktu bu A2 takım onun bahanesi oldu. Ben çok kızıyorum bu konuda bilemiyorum çok fazlamı önemsiyorum ama anlamıyorum! Anlayamıyorum! Hala oyuna Aydın giriyorsa diyecek bir laf yoktur gerçi. Neyse gelelim konumuza.

Rakip ligin dibine demir atmış Konyaspor. Ligin renkli hocalarından Yılmaz Vural'ın sezon ortasında devraldığı Konyaspor ligden düşmekten kurtulamadı. Bugüne kadar oynadıkları 33 maçta 4 galibiyet 12 beraberlik ve 17 mağlubiyet alıp sadece 24 puan toplayabildi. Ligin ilk yarısında deplasmanda oynadığımız maçta Anıl Dilaver'in attığı gol sayesinde maçı kazanmıştık. Konyaspor'la oynadığımız son 6 maça baktığımızda da 5 galibiyet ve 1 beraberlik görüyoruz.

Sezon başında büyük ümitlerle transfer edilen Mehmet Batdal, buraya kiraya gönderilmişti ama fibulasında kırık oluşan Mehmet burada pek iyi işler yapamadı. İyi işler yapamadı dediğim 3 maçta forma giyip 76 dakika süre aldı. İyi işler yapamadı diyerek durumu yumuşatıyorum yani. Bir diğer futbolcumuz Musa Çağıran'da burada kirada ve şuana kadar 13 maçta görev forma giydi, 1 gol atıp, 1016 dakika süre aldı. Muhtemelen Cuma günüde bize karşı forma giyecektir. Takımımızın 18 Mayıs idman raporuna baktığımızda Mustafa Sarp ve Çağlar'ın düz koşu yaptığını, Aykut ve Anıl Dilaver'in tedavilerinin sürdüğü, Milan Baros ve Pino'nun ise fizyoterapist eşliğinde çalıştığını görüyoruz. Kaptan Arda Turan ise tedavi ve kuvvetlendirme çalışmalarına devam ediyor.

Seyircisiz maç cezası alma gibi bir durumumuz varmış. Nedenide Gençlerbirliği maçında edilen küfürlermiş. Rakiplerimiz 5-0 öndeyken küfür ediyor ama onlara ceza gelmiyorken biz eğer ceza alırsak çok ilginç olacak bunda onların şampiyonluğa oynuyor olmasının etkisi varmıdır bilinmez ama umarım böyle bir ceza almayız! Umarım sezon sonuna yakışır bir maç olur. Sezon başından beri bizleri çok üzen futbol takımımız en azından sezonu iyi bir şekilde kapatır.

Edit: Mücadele seyircisiz oynanacak.

Konyaspor karşılaşmasında forma giyemeyecek oyuncularımız şu şekilde;
Mustafa Sarp, Çağlar Birinci, Aykut Erçetin, Anıl Dilaver, Milan Baros, Juan Pablo Pino

2 yorum:

  1. yazınızda belirttiğiniz bir yere takıldım kaldım..hatta bahsedilen kişide takılsın kalsın , umarım her zaman düz koşu yapar durur..

    YanıtlaSil
  2. evet cezayı aldık daha doğrusu verdiler. pfdk'nın ve futbol federasyonunun taraflı davrandığını düşünüyorum. ünal aysal yönetimine bir gözdağı sanki bu ceza. gelecek senenin bir habercisi gibi. sen kimi alırsan al hangi hocayla anlaşırsan anlaş ben burada karşında olacağım cinsinden bir meydan okuma... son derece sinir bozucu buluyorum. ben bir yığın para verip kombine alıyorsam maça da gitmeye hakkım var. Ankara'da oynanan maçta bazı kişiler 300küsur saniye birilerini anmışlar diye hakkımı neden gaspediyorsun? trabzonlular 14 dakika fb'nin ve aziz bey'in kulaklarını çınlatmış tık yok, fb'liler 5-0 olunca bize sövmüş tık yok ama bizimkilerin 300küsur saniyesi batmış. hakemlerin direkt olarak verdiği, vermedikleri kadar bu tff gözlemcileri vasıtasıyla da ciddi iş bitirildiğini gözlemliyorum. bundan sonra maçımıza atanan hakemlerin yanısıra tff gözlemcilerinin de takip edilmesi lazım geldiğine inanıyorum. gençlerbirliği maçının pırlanta gibi gözlemcilerinin isimlerini buraya not edelim de ileride kimlere dikkat edeceğimizi bilelim: Gazanfer Doğu ve Hüseyin Korkusuz!!!

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0