Tebrikler Engelsiz Aslanlar..


Sizler için ne söylesek az... Türkiye’nin ve Galatasaray’ımızın gerçek gurur kaynağısınız. Boşuna demiyoruz, gerçekten "Engelsiz Aslan"sınız. Ellerinize, yüreklerinize sağlık…

Almanya’nın Köln düzenenlenen 2011 IWBF Champions Cup eleme grubu aşamasında tüm maçlarını kazanarak finallere kalmayı başaran Galatasaray Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı’mız, finallerde Almanya’nın Zwickau kentindeki organizasyonda oynadığı 5 maçı kazarak Avrupa Şampiyonluğu’nu kazandı.

Finallerin ilk gününde 2 maç oynayan “Engelsiz Aslanlar”, ilk maçta Alman temsilcisi RSC Rollis Zwickau ‘yu 75-73; ikinci maçta da İtalya temsilcisi CMB Santa Lucia ‘yı 71-61 yenmeyi başarmıştı. Turnuvanın ikinci gününde, bu sefer rakip İspanya temsilcisi C.D. Fundosa Grupo takımıydı ve sahadan 90-74 galip ayrılan “Engelsiz Aslanlar” grup lideri olarak yarı finale yükselmişti. Aynı gün yarı final karşılaşmasında İspanya temsilcisi FGN Valladolid ‘i 74-63 yenen Aslanlarımız finale yükselmişti ve rakip Almanya temsilcisi RSV Lahn-Dill ‘di . Normal süresi 69-69 biten maçın uzatma dakikalarında rakibine üstünlük sağlayan Aslanlarımız sahadan 85-80 galip ayrıldı ve daha önce bu organizasyonda 2007-2008 ve 2008-2009 sezonunda da şampiyon olan ''Engelsiz Aslanlar'' üçüncü kez Avrupa Şampiyonu olmayı başardı.

Tebrikler “Engelsiz Aslanlar”...

ENGELSİZ ASLANLAR AVRUPA ŞAMPİYONU
GALATASARAY'IN İŞTE GERÇEK RUHU !!!

1 yorum:

  1. Sonsuz teşekkürler ve tebrikler. Berbat bir sezonun berbat geçen haftasonlarının ışıldayan incisi oldu Engelsiz Aslanlarımız. Ne kadar övünsek az. Onlar gibi sporculardan oluşan böyle muhteşem bir takımımız olduğu için ne kadar gurur duysak az. Emeği geçen herkesin, oyuncular, teknik ekip, yönetim, taraftar herkesin eline, yüreğine sağlık.

    Ben bu vesileyle imparator Sedat İncesu için de bir parantez açmak istiyorum. Kendisiyle sezonun yeni başladığı sıralarda erkek basketbol takımımızın oynadığı bir Eurocup maçının çıkışında kısa süreli sohbet etme fırsatı bulmuştum. Artık bizden biri olmuş Petr Tucek, Matt Scott, İsmail Ar ile birlikteydi. Geçen seneden Ferit Gümüş'ün (takıma katılan Özgür Gürbulak'ı o ara çok tanımıyordum ancak daha sonra performansına hayran kaldım, özelliklede dış sahadaki bjk maçındaki oyununa ve hırsına) ve bazı diğer oyuncuların ayrılması nedeniyle hedeflerde sapma olup olmadığını sormuştum. Sedat Hoca son derece kendinden emin ama yine de mütevazi bir şekilde takımımızın artık daha güçlü olduğunu, Avrupa şampiyonu olmayı özlediklerini ve hak ettiklere yere ulaşacaklarını söyledi. Gözlerindeki o ışığı, ses tonundaki güveni birkaç saniyeliğine görüp duymak benim inanmama yetmişti. Bütün sene ona bakıp onu dinleyen oyuncuları siz hesap edin... Ayrıca dış sahadaki bjk maçında bjk koçu mehmet önüt isimli kişinin ettiği ve tv başında beni çılgına çeviren sinkaflı küfürler karşısındaki sakin, kendinden emin duruşuyla da büyük hayranlık uyandırmıştı Sedat İncesu. Bence O imparator ünvanını sonuna kadar hak eden birisi ve umarım hep bizimle kalır. Sedat Hoca'ya, tüm ekibine ve Engelsiz Aslanlarımızın her birine son 4 senedeki 3. Avrupa Şampiyonluğu için ve yine garantiledikleri Türkiye Şampiyonluğu için gönül dolusu şükranlar ve sevgiler...

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0