2011 - 2012 | Lucas Edward Neill

Nam-ı diğer "Bird Hunter"... Keşke daha önce tanışsaydık ve daha fazla beraber olsaydık dediklerimizden oldu. Doğru insandı, doğru oyuncuydu ama zaman, yer, mekan yanlıştı. Kısa sürede taraftarın gönlünden kendine yer edindi. Çoğu kişi gardını düşürdüğünü anlarda bile o savaşmaya devam etti. Tıpkı vatandaşı Harry Kewell gibi örnek mücadelesi ve profesyonelliği ile sevdirdi kendini.
Hakeme gidip "kart göstermene gerek yok bir müdahale yapmadı" diyebilecek dürüstlükte biri olduğun, forma giydiğin her dakika onun hakkını verdiğin ve bir buçuk sezon boyunca takıma kattıklarından dolayı teşekkürler. Yolun açık olsun Avustralya'lı...

1 yorum:

  1. En son yayına giren yazı bu olduğundan buraya yazıyorum.
    Konu yine bir Avustralyalı. Harry Kewell'ın veliahtı olarak görülen Hollanda Eredivisie takımlarından FC Utrecht forması giyen 19 yaşındaki Thomas "Tommy" Oar. Bu oyuncuyu araştırıp bir yazı hazırlar mısınız? Çünkü bu oyuncu Galatasaray'ımıza uzun yıllar başarıyla katkı verebilecek, yeteneği ve potansiyeli ortada yeni bir cevher.
    http://www.youtube.com/watch?v=FusY2JdM_Fg

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0