Taraftar çıldırdı Drogba'yı istiyor!

Dün akşam Abdi İpekçi Arena'da 10bin taraftarınında desteğiyle Banvit'i 3-1 eleyen ve 21 yıl aradan sonra adını finale yazdıran Galatasarayımızda günün konusu kuşkusuz dün oynanılan muhteşem mücadele olduğu gibi, mücadelenin son 1.5 dakikasında tribünlerin "Taraftar çıldırdı Drogba'yı istiyor" tezahüratı oldu. Mücadelenin son 1 dakikasında fark 30 sayı iken Ünal Aysal'a önce sevgi gösterilerinde bulunuldu ve salon resmen yıkıldı. Ünal Başkan önce oturduğu koltuktan el salladı, ardından da ayağa kalktı. Taraftarlar bununla da yetinmedi ve Abdi İpekçi'yi ayağa kaldırdı; Taraftar çıldırdı Drogba'yı istiyor! 

Başkan bu talep sonrasında önce çok şaşırdı, ardından gülmeye başladı. Sonrasında da Ünal Aysal transfere dair gülerek iki eliyle "OK" işareti yaptı. Zaten bunu videoda da taraftarın alkışlamasından ve oley çekmesinden görebiliriz, ki daha 89.sayı gelmeden "oleeeeyyy" sesleri geliyor. Görüşmelerin olduğu veya en azından nabız yoklandığı su götürmez bir gerçek. Tahminimizce bu görüntüler Drogba'ya izletilecektir. Basketbol maçında böyle birşey yapmak ne kadar doğrudur, orası hiç kuşkusuz doğru değil ama başkanını arada sırada gören bir kitlenin isteğini dile getirmesi veya başkana ufak bir istekte bulunması, mesaj vermesi anlayışla karşılanabilir birşeydi. Fark olmuş 32, mücadelenin son 1.5 dakikası..

#Mücadelenin analiz yazısını gün içerisinde blogumuzda bulabilirsiniz.


EDIT | Dün gece yayınladığımız videoda Mustafa Yalçın'a teşekkür etmiştik, konuda bu detayı atlamışız. Video için Mustafa Yalçın'a teşekkürler.

3 yorum:

  1. Sayın Fcn Twiterda yabancıların çoğu milan diyo drogba iççin bi girişimleri varmı acaba

    YanıtlaSil
  2. Bana zerre sempatik gelmedi yapılan.böylesine ortaya büyük konan bir emek varken olaya futbolu karıştırmak ta anacak Türk taraftarından beklenirdi..21 yıl sonra final görmüşüz adamlar Drogba diyor şaka gibi ya..Ondan sonra bu ülkede spor niye gelişmez deniyor.

    YanıtlaSil
  3. 33 yaşında ve hedefsiz ama adını haykıran isim fetişisti bir sürü taraftarca isteniyor. Gelince artık Roberto Carlos'a yaşlı diyenlerin yüzü kızarır.Benim de kızarıcak.Çünkü yıllık 6 milyon euro alıp yalnız Türkiye liginde oynamaya gelen, emekliliğini yaşama hayaliyle futbol oynayacak hedefsiz bir adam transfer edeceğiz.Frank De Boer gibi Abel Xavier gibi yan gelip yatacak.Bu kadar yaşlı adamları almaktan vazgeçeriz sanmıştım Ünal başkan transfer konusunda hiçbirşeyin değişmediğini gösterdi.Fatih Terim de 25 yaş üstü adamlar istediğine göre Servet gibi milletin maaşında gözü olan haset yerlilerle de uğraşmayı göze alacaktır.Meira'nın maaşını kıskanan ve bu yılkı bu kötü gidişi yabancılara bağlayan Servet, Ayhan, Arda gibi adamlar kendilerinin 3 katı maaş alan Drogba'yı eminim bağrına basacaktır(!). Zamanında Jardel'in aldığı parayı sorun edenler gibi bu transfer de takımdaki birlik ve beraberliği etkileyecektir.Biz de Cem Sultan'a, Anıl Dilaver'e niye fırsat vermedik filan deriz herhalde.

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0