ÖZEL | Cem Akdağ: Bu taraftarı arkanıza aldığınızda kaybetmezsiniz.

Dün oynanılan Bandırma Banvit maçı sırasında Cem Akdağ tribünde ki yerini bir Galatasaraylı olarak, bir basketbol antrenörü olarak yerini almıştı. İlk yarının ardından da içeride karşılaştığımız Cem Akdağ ile ayaküstü sohbet etme imkanı bulduk. Galatasaray'da basketbol denilince saygı duyulan isimlerden birisi olan Cem Akdağ sağolsun bizleri kırmadı ve sorularımıza içtenlikle, samimiyetle cevap verdi. Geçtiğimiz yıl yaşanan olayların ardından taraftardan gelen destek ile ayakta kaldıklarına imada bulunan Cem Akdağ taraftarın gücünden, takımın kalitesinden ve final serisinden kısa cümleler ile bahsetti. İşte Cem Akdağ'ın açıklamaları..

"Öncelikle sezon başında da hedeflerin büyük olduğunu ve iyi bir kadro kurulacağını belirtmiştim. Bugün taraftarında da desteği ile bu takımın neler yapabildiğini görüyoruz ki, herhalde geçen yıl bunu en iyi bilen insanlardan birisi benim. Geçen sene taraftarımızı arkamıza alarak birşeyleri başardık, bu sene de taraftarın muazzamlığı böylesine bir başarıyı getiriyor. Böylesine bir farkı beklemiyordum (IY: 53-19) doğrusunu söylemek gerekirse fakat bu takım böylesine muhteşem bir taraftarı arkasına aldığında yenemeyeceği bir takım yok. İşte bunun örneklerini de görüyoruz. Final serisi zor olacak, hemde çok zor olacak. Herhangi bir tahminde bulunmak şimdilik zor, bunu önümüzdeki günlerde daha net görebileceğiz."

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0