Şampiyon yap bizi, Oktay Mahmuti..

Dilekolay, tam 21 yıl aradan sonra Galatasaray Café Crown play-off finaline yükseldi. Hemde play-off ta alınan en farklı galibiyet rekorunu kırarak. Haliyle dün akşam salonu dolduran 10bine yakın taraftar maçın sonlarına doğru takımın başına bu sezon geçen baş antrenör Oktay Mahmuti'ye sevgi gösterisinde bulundu. Sezon başından büyük-küçük demeden her maç mücadele eden, savaşan; dönem dönem formundan uzak olsa da sezonun genelinde muazzam oynayan bir Galatasaray Café Crown vardı bu sezon. Bunun yaratıcısı elbette başta bir önceki yönetim kurulumuzdu. Ama hakkının verilmesi gereken, eli öpülmesi gereken 2 ayrı insan var. Birisi Galatasaray basketbol şubesi için gece gündüz demeden çalışan Hakan Üstünberk ve diğeri de geldiği günden bu yana şubede farkını hissettiren Oktay Mahmuti.

Kulüp tarihinde 21 yıllık aradan sonra basketbolda final oynama başarısı gösteren Galatasaray Café Crown ayrıca prosedür gereğince gelecek sezon için THY Euroleague'de öneleme oynama hakkı kazandı. Geçtiğimiz haftalarda THY Euroelague için lisans başvurusunda bulunan kulübümüz bu lisansı alamasa bile basketbolda Avrupa'nın 1 numaralı organizasyonunda boy gösterme şansı yakalayacak. Sezon başında göreve geldiğinde Oktay Mahmuti "Hiç bir zaman pes etmeyen bir takım yaratacağıma söz veriyorum" diye üzerine basarak belirtmişti. Bugün o takım kimilerine göre yetersiz kadrosu, kimilerine göre eksik kadrosu, kimilerine göre maça gelmeyen (!) taraftarı ile Türkiye'de final oynama hakkı kazandı. "Başarı sözü veremem ama başarı için gereken ne varsa yapacağız" diyen Oktay Mahmuti'ye dün taraftar bir ricada bulundu; Oktay Mahmuti, şampiyon yap bizi!

Sahi şampiyon olamazsak ne olacaktı ki sanki? Onlar herşeye rağmen, daha final serisi oynanmadan bizim gönlümüzde bu sezonun şampiyonu oldular. Öyle değil mi?

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0