2011-2012 | Selime İlyasoğlu ve Deniz Çetinsaraç

Gelecek sezona iddialı bir takımla girmek isteyen Galatasaray Medical Park kadın voleybol takımı kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Geçtiğimiz sezon Teledünya Türkiye Kupası'nda final oynama başarısını gösteren Nilüfer Belediyesi forması giyen smaçör Selime İlyasoğlu ile 2 yıllık sözleşme imzalayan takımımız iç transferde de Deniz Çetinsaraç ile 1 yılı opsiyonlu olmak üzere 2 yıllık sözleşme yeniledi. Aramıza yeni katılan Selime'ye hoşgeldin derken, iki oyuncumuza Galatasaray Medical Park forması altında üstün başarılara imza atmalarını temenni ediyoruz.

1 yorum:

  1. Umarım çok başarılı olurlar, yabancı transferler de birkaç gün içinde açıklanır çok dengeli bir takım kuruyoruz, şampiyonluk hedefiyle, yolunuz açık olsun... Selime'ye hoş geldin; Deniz'e de bizimle kaldığın için teşekkür ederim. Başarılar...

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0