Altyapıda ayrılıklar başladı.

Gelecek sezonun futbol takımında kadro çalışmaları devam ederken aynı zamanda takımdan ayrılan isimlerde oluyor. Galatasaray A2 takımında forma giyen Çetin Güngör, Cumhur Yılmaztürk ve Sinan Osmanoğlu gelecek sezondan itibaren takım kadromuzda yer almayacak. Geçtiğimiz yıl Şanlıurfaspor'da kiralık olarak forma giyen her iki bekte de oynayan Çetin Güngör gelecek sezon Gaziantepspor forması giyerken; ortasahada defansif ve merkezi olarak forma giyen Cumhur Yılmaztürk gelecek sezon Çaykur Rizespor forması giyecek. Savunmanın ortasında oynayan Sinan Osmanoğlu ise gelecek sezondan itibaren Orduspor adına mücadele edecek.

A takım kadrosunda yeterli yedek bulunmamasından, rotasyonda kaliteli ve genç oyuncuların bulunmamasından şikayet ederken A2 takımın iskelet kadrosunu oluşturan önemli isimlerden Sinan ve Cumhur'un bonservisleriyle gönderilmesi; her iki bekte de yedek oyuncu ararken Çetin'in gönderilmesi pek mantıklı gelmiyor. Ligimizde ki kaliteli ve yetenekli olan, potansiyelli genç oyuncuları ararken kendi liginde (A2) kendilerinden yaşça büyük oyunculara rağmen şampiyon olan kadroyu dağıtmak, A2'den herhangi bir oyuncuya şans vermeden takımdan yollamak ne kadar doğru bir hamle bunu ilerleyen zamanlarda göreceğiz. Galatasaray altyapısından yetişen Çetin Güngör, Cumhur Yılmaztürk ve Sinan Osmanoğlu'na yeni takımlarında başarılar dileriz. En kısa zamanda yeniden kadromuzda görmek ümidiyle..

Bu sezon ligi olmadık bir yerde bitirmemize rağmen A2 takımdan Anıl Dilaver dışında (Kasımpaşa maçında 85'te oyuna giren Cem Sultan var) hiç bir oyuncuya 90 dakika forma şansı vermediğimizi, fakat sezonu şampiyon olarak tamamlayan Fenerbahçe'de Mert Günok, Okan Alkan ve Gökay Iravul'un forma şansı bulduğunu hatırlatalım. Tabii bunların yanı sıra bu sezon gerek son 10 dakikada olsun, gerekse ilk 11'de kadroya zaman zaman girmiş olsun Trabzonspor'da Mustafa Yumlu; Bursaspor'da Serdar Aziz ve İsmail Odabaşı; Beşiktaş'ta Onur Bayramoğlu, Atınç Nukan ve Ali Kuçik'in forma giydiğini de ekleyelim.

Not: Hazır altyapıdan bahsetmişken belirtelim. Altyapının en potansiyelli oyuncularından birisi olan Berkin Arslan bu sezon A takım kampına davet edilmemiş. En çok dikkat çeken isimlerden birisi olan Yusuf Onur Arıkan ile de hala sözleşme imzalanmadığı söyleniyor.

6 yorum:

  1. Şaka mı gerçek mi Berkin'in kampa çağırılmaması? E o zaman demek ki Berkinde cemaatci degil o yüzden çağırılmadı.

    YanıtlaSil
  2. söyleyince insanlar kızıyor hala aynı yönetim hataları devam ediyor. gökhan zan a 3 yıl bu gençlere tekme ...

    YanıtlaSil
  3. Çok normal Mustafa Sarpların olduğu bir takımda Cumhur'un ne işi var... Terim dedik gelince gençlere fırsat verir, yok tam tersi Forlan, Drogba dediler. Madem bu mantelite kapayın altyapıyı niye para harcıyorsunuz boşuna. Berkin'in A Takıma çıkartılmayışına da bir şey demiyorum. Söylediklerimin altına atılan bir imzadır bu!

    YanıtlaSil
  4. berkini cagirmayanlari anlamiyorum

    YanıtlaSil
  5. Arkadaşlar futbol şubemiz basket şubesi gibi yapılanmada değil..Futbolda direk başarılı olmak istiyoruz..Cumhur iyi futbolcu olabilir ama izlerseniz göreceksiniz hücum gücü çok düşük.Berkin arslan Arda'nın mevkisinde oynuyor ve bana kalırsa fizik olarak süper lig için yetersiz.A2 takımından gerektiği taktirde adamları gondermiyorlar zaten bkz : Anıl Dilaver,Semih Kaya,emre çolak,Ahmet Kesim gibi ki bence Emre Çolak da gönderilmeli..Ahmet Kesimin bu takımın gelecekteki stoperi olmasını istiyorum..Boşuna telaş yapmasın kimse bi MANU değiliz yani ferdinandımız yok yanına smallingi evans i filan koyalım pişsinler.Barça değiliz maç fark olsun messiyi çıkaralım jeffreni alalım..Biraz gerçekci olalım FM oynamıyoruz..

    YanıtlaSil
  6. Geçen seneye göre yapılan bir değerlendirmedir bu @emir ferdinand mı olmalı genç oyuncu oynatmak için...

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0