32 dakika, 10bin küsür bilet..

Beko Basketbol Ligi'nde play-off final serisinin 6.maçının biletleri 32 dakika içerisinde tükendi. Evet, yanlış okumadınız. Cuma günü Abdi İpekçi Arena'da oynanacak olan serinin 6.maçının biletleri bu sabah Biletix üzerinden satışa çıktı. Satışa çıkmasının ardından sadece 32 dakika içinde tüm biletler tükendi. Basketbol karşılaşmaları tarihinde bir ilk olsa gerek böyle bir sürede satılan bilet sayısı. Büyük Galatasaray taraftarı artık inanıyor. Takımına sahip çıkıyor ve terinin son damlasına kadar savaşanları yalnız bırakmıyor. Teşekkürler Büyük Galatasaray taraftarı... Teşekkürler 6.Adam!

Taraftar çıldırdı şampiyonluk istiyor..

3 yorum:

  1. Biletlerin yine en az yarısını karaborsacılar almıştır!!! Ve yine almak istemeyerek ama o maça da gitmek isteyerek o adamlardan o biletler alınacaktır. Taraftar napsın alsa bi dert almasa başka dert. Onlar o kazandıkları paraları nasıl harcıyor ya da çoluğunu çocuğuna bişeyler alıyor anlayan bana da bi anlatsın. Yazık

    YanıtlaSil
  2. ben anlamadım bu işi 9.30 da bilgisayarın başına oturdum saatlerce bekledim ama bileti alamadım

    YanıtlaSil
  3. cumartesi günü yolda 1-2 tane karaborsacı görmüştüm sesimi çıkarmadım ama bilet almayı bekleyen o kadar adam yerine onların o biletleri alması 4-5 kat parayla satmaları sinirimi bozuyor arkadaşla 11 gibi capitol'e gittik bilet almak için ama adam kalmadığını söyledi hoş ben gitmeyi pek düşünmüyordum totem yapıcaktım cumartesi günkü maçtan sonra final serisi maçlarını rafa kaldırdım oturup bilgisayardan izlerim dedim kimlikle almıyormuyuz biletleri bana bileti arkadaş alırdı hepte kimlik başı 5 bilet deği mi?

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0