Gökhan Zan ile 3 yıl daha..

2011-12 sezonuna bu sabah yaptığı antreman ile resmen "merhaba" diyen Galatasarayımızda iç transferde önemli bir gelişme bu sabah saatlerinde yaşandı. Sezon sonunda sözleşmesi sona eren ve görüşmeleri sürdürülen tecrübeli savunma oyuncusu Gökhan Zan ile 3 yıllık sözleşme imzalandı. Kulübümüz tarafından yapılan bildirimde oyuncuya yıllık 700 bin euro ödenirken maç başına da 20 bin euro ödenecek. Gökhan Zan'a Galatasaray forması altında geçireceği 3 yılda önemli başarılara imza atmasını dilerken, sağlıklı ve sakatlıklardan uzak bir sezon geçirmesini temenni ediyoruz.

4 yorum:

  1. beklenen transferler geliyor (:

    YanıtlaSil
  2. bu fiyatlarla olabilirdi ancak.yıllık parayı düşük tutup maç başına yüklenmek akıllıca.belki o da kendine çeki düzen verir yoksa para filan kazanamaz.

    YanıtlaSil
  3. bizim goremediklerimiz yonetim mi goruyor acaba gokhan zan a onlar nasil tahammul edebiliyorlar ilginc... beklenen transfer bu demezler umarim..

    YanıtlaSil
  4. sırada ayhan, mustafa sarp var ortasahamız da güçleniyor defans hattından sonra (:

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0