Vira bismillah..

Bugün yapılan ilk antreman ile sezonu resmen açmış bulunuyoruz. Sakatlıksız, dertsiz, tasasız, bol galibiyetli, bol sevinçli ve sonunda şampiyonluk kupasının gelmesi temennisiyle.. Allah utandırmasın. Vira bismillah!

4 yorum:

  1. 2011-12 Sezon çılışında Sarp-Zan-Servet-Aydın-Serkan-Ayhan say say bitmez niteliksiz yeteneksiz futbolcular yeralmaktadırlar ...Allah sonumuzu hayır etsin....

    YanıtlaSil
  2. Nihat Onur'un mesajına sonuna kadar katılmakla beraber en iyi transferimizin saydığı isimlerin yavaş yavaş takımdan gönderilmesi olur diye düşünüyorum...Fatih Hoca'ya güvenim tam özellikle sarp ve serkana tahammül edeceğini zannetmiyorum..

    YanıtlaSil
  3. altyapıdan veya a2'den veya bankasyada başarılı olmuş bi genç stoper bulmak yerine gökhan zan'la sözleşme yenileyen zihniyet nasıl galatasaraylı olabilir? oturup ağlamak istiyorum !

    YanıtlaSil
  4. yine ayni hatalari yapiyorlar murat sana katiliorm bu yonetim acaba bizim goremedigimiz neyi goruyor gokhan zanda

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0