Kırmızı olalım.. Kıpkırmızı!

Beko Basketbol Ligi'nde final serisinin altıncı maçı bu akşam saat 20:00'de Abdi İpekçi Arena'da oynanacak. Final serisinde ilk iki maçı kaybeden, evinde ilk maçı kazanan ve diğer maçı rakibine şanssız biçimde kaybeden Galatasaray Café Crown inancını, hırsını ve azmini deplasmanda maç kazanarak göstermiş oldu. Serinin beşinci maçında deplasmanda 71-72'lik galibiyetle ayrılan takımımız şimdi seride durumu 3-3'e getirerek final serisini yedinci maça taşımak istiyor. Elbette bunun için taraftarından da özel bir ricası var.

Bu akşam saat 20:00'de Abdi İpekçi Arena'da oynanacak olan serinin altıncı maçında tüm tribünler yine tıklım tıklım dolacak. Biletlerin satışa çıktıktan tam 35 dakika sonra tükenmesi tüm ilgiyi gösteriyor. Ayrıca iş enteresan bir hal aldı ve karaborsada bulunan biletlere de inanılmaz bir şekilde ilgi var. Kısacası bugün Abdi İpekçi Arena'da yine yer yerinden oynayacak ve kapasitesinin üzerinde bir seyirci kitlesi görebiliriz. Rakibimize cehennemi yaşatmak, takımımızın altıncı adamı olmak ve seriyi son maça taşımak için bu akşam KIRMIZI olalım. Ezeli rakibimizin oyuncularının bile hayranlıklarını belirttiği taraftarlarımızın final serisinde göstermiş olduğu performans işin doğrusunu söylemek gerekirse Avrupa'nın sayılı salonlarında görülüyor. Bugün birlik ve beraberlik günüdür. Bugün kırmızı olmanın, kıpkırmızı olmanın günüdür!

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0