2011-2012 | Tomas Ujfalusi

Galatasaray'ımız transfer döneminde, Atletico Madrid kulübünü çürütmek istiyor anlaşılan. Reyes ve Forlan'la beraber 3'lüyü golcü futbolcumuz Baros'la aynı ülkeden olan Ujfalusi tamamlıyor. Atletico Madrid formasına 3 senedir tam anlamıyla "ambargo" koyan Tomas, bu 3 sezonda ortalama 40 kez Atletico formasını giymiş durumda. Agresif futbolu ile akıllarda kalan Ujfalusi'nin en büyük handikapı ise yavaş olması.. Gelmesi çok büyük ihtimal gözüküyor şu anda ama resmi siteyi beklemekte fayda var. Çek savunmacı için yıllık 2 milyon euro civarında bir bedelden bahsediliyor. Bonservis konusunda da fazla bir rakam olmayacaktır.

Ki zaten bu üç futbolcu için KAP'a "görüşmelere başlanmıştır" ibaresi de yollanmış durumda..

2 yorum:

  1. şu an tek ihtiyaç olan bölgeye yapılan transfer ufaluji görünüyor.Ama onunda yaşı, topu oyuna sokmakta çok yetenekli olmaması,yavaş olması ve aldığı ücrette göz önüne alınırsa neill ın gönderilmemesi gerektiği anlaşılıyor.İnşallah yapılacak transferler hem takım içi dengeyi bozmaz
    hem de taraftarın gözünü boyamak için yapılmaz (misimoviç örneği)

    YanıtlaSil
  2. ceyhun gülselam stoper mevkiisindede oynayabileceğini düşünürsek :

    servet,ujfalusi,gökhan zan,ceyhun, + yapılacak genç,kaliteli ve çalışkan bir stoper transferiyle defansımızı gayet kuvvetlendirmiş oluruz.

    Bizim için 2 sorun kalır.
    Birincisi ;
    Selçuk inanın yanına arı gibi çalışacak bir orta saha.(umarım o da Muntari olur..)

    Böylelikle Culio ve Ceyhun forma için kıran kırana bir rekabete girer.Ekstradan yerli bir genç orta sahada takımımıza katılırsa çok faydalı olur.

    Eğer Forlan ve Reyes transferi gerçekleşirse hücum hattında hiç sıkıntı yaşamayacağız gibi gözüküyor.Elmander ve Baros gibi iki kaliteli oyuncumuzda var.

    Geçmiş sezonlarda yaşadığımız forvet sıkıntısını bu sene çekmeyeceğimiz kesin.

    Son olarak kaliteli bir kaleci ile seneye şampiyonluğun en büyük adayı biz oluruz.

    Muhteşem taraftarımızında desteğiyle..

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0