2011-2012 | Jose Antonio Reyes

Gelecek sezon için mutlak şampiyonluk parolasıyla yola çıkan Galatasarayımızda sevindirici gelişmeler devam ediyor. 2010 yılının kuşkusuz en iyi oyuncuları arasında yerini alan İspanyol yıldız Jose Antonio Reyes için kulübümüz yaklaşık 8 milyon euro bonservis karşılığında Atletico Madrid ile anlaşma sağladı. Artık bundan sonrası İspanyol yıldızda. Yıllık 2.5 milyon euro bedel konuşuluyor. Büyük bir olasılıkla gelecek sezon için Reyes kutsal formayı giyecek gibi görünüyor.. Tabii yine herşeyi biz resmi siteye bırakalım.

Biz bunları dile getirirken Reyes'in de aralarında bulunduğu oyuncu paketi için resmi açıklama geldi.

6 yorum:

  1. arda pino kazım stancu elmandeer baros gelirse forlan varken nerde oynayacak bu adam inşallah gelmez adam akıllı transfer yapılır.taraftarın gözünü boyamaktan başka bişey değil

    YanıtlaSil
  2. patladı transferler yine (: bu yönetim de çok büyük eziklik yaptı umarım böyle devam etmezler. rezil olduk yine utanıyorum artık cidden

    YanıtlaSil
  3. @jeddite
    Hocam neyin ezikliğinden bahsediyorsunuz? Adamlara teklif yaptık, kabul ettiler, menajeri ile görüştük oyuncunun, ilk aşaması da olumlu geçti, sonrasında kabul etmeyeceklerini söylediler. Bunun neresi eziklik? Utanmak nedir? Kusura bakmayın da ben de böyle taraftarlıktan utanıyorum, destek olmaktan çok yük olunuyor kulübe !!!

    YanıtlaSil
  4. @GSlazo
    hacı adnan polat ın yaptıkları ortada, yeni yönetim geldi dakika bir gol bir. sen kesin anlaşmadığın adamları ne diye resmi sitede ilan edersin sorarım sana? bir de aralarında en işe yaramayan sıradan topçuyu almışsın. Klose dediler olmadı, muslera dediler olmadı, reyes olmadı, drogba olmadı, forlan olmadı, buffon olmadı.... ne diyim eziklik değil de. resmen taraftarları oyalıyor yönetim başka da bir şey değil. Camia aç hala safsatalarla oyalanıyoruz. Yıldız transfer yapılmasın adam gibi ihtiyaca göre genç dinamik transferler yapılsın istiyoruz zaten seneye avrupada yokuz, hala yıldız getirmeye çalışıyolar onu da beceremiyolar. bir de inan senden daha çok destek oluyorumdur takıma ama isyan etmeye de hakkım var.

    YanıtlaSil
  5. @jeddite
    Taraftarım diyorsan transferle işin olmayacak.. Takıma kim gelmiş, kim gelmemiş seni ilgilendirmeyecek, gideceksin destekleyeceksin ne olursa olsun. Eziklikle suçlamak nedir? Benden fazla destek ol eyvallah ona birşey diyemem ki kimin ne kadar desteklediğini kimse ölçemez ama o-bu-şu transfer olmadıktan sonra kulübe-yönetime sallayan taraftar modeli canımı sıkıyor. Hepsi bu..

    YanıtlaSil
  6. @gslazo
    hacı ne demek transferlerle işim olmayacak, beceremiyorsanız bilen insanları getirip yaptıracaksınız kimin parası ile alınıyor bu adamlar. geçen sene fenerin bjk nin eskilerini aldılar, gereksiz yerlere gereksiz kişiler aldılar, sonra gönderdiler bir ton para boşa gitti. 2000 den beri ciddi bir başarımız yok, hala destekliyoruz takımımızı tabii ki de desteklicez ama adam akıllı transfer yapacaklar madem ordalar. ben ilgilenmeyeceğim de kim ilgilenecek kimin gelip gittiğiyle? yeni yönetim, yeni insanlar dedik aynı hatalara devam...

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0