2011-2012 | Diego Forlan

Mart ayında başkanlık seçimleri öncesinde herkes yana yakıla Didier Drogba'yı konuşurken Beşiktaş'ın da Forlan ile görüştüğü söyleniyordu. Ünal Aysal rekor bir oyla başkanlık koltuğuna gelirken herkes Drogba'yı bekliyor fakat kulislerde de sık sık Forlan'ın adı anılıyordu. Uruguay milli takımının kaptanı, Atletico Madrid'in hücum oyuncusu ve dünyanın en iyi 10 forveti arasında kendisine yer bulabilecek bir isim olan Diego Forlan için Galatasaray'ın iş bitirici yönetimi bugün İspanya'ya hareket etti.

Galatasarayın iş bitirici yönetim ekibi bu sabah saatlerinde başkanın özel jetiyle Madrid'e uçtu ve doğrudan Atletico Madrid kulübü ile temasa geçti. Diego Forlan ismi aslında uzun zamandır konuşulan ve belki de bekletilen isimlerden birisi konumundaydı. Beşiktaş ile anlaşamayan ve bu nedenle Katar'a gideceği söylenen Uruguaylı süperstar bir süredir tatildeydi ve herhangi bir takım ile görüşme durumu olmamıştı. İspanyol temsilcisinde en yetkili isim olan başkan Cerezo ile görüşmeye giden Ünal Aysal'ın elinde artık ciddi bir koz var. Drogba transferi ile taraftarları umutlandıran Ünal Aysal takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Diego Forlan için Atletico Madrid ile de anlaşma sağladı. Bonservis konusunda ciddi bir bedel verilir mi, yoksa sembolik bir rakam mı verilir bilinmez. Diego Forlan için yıllık 4, 4.5 milyon eurolardan bahsediliyor. İspanyol kulüp ile anlaşma sağlandı. Şimdi sırada Uruguaylı süperstar var. Tek temennimiz bu transfer haberinin en kısa sürede resmi olarak duyurulması.

1 yorum:

  1. golcülüğü kesinlikle tartışılmaz ama en fazla 2 forvetle oynayabilecekken ya baros gönderilecek yada forlan bize lüks kaçacak.Bence bu 3 transfer anlmsız misimoviç transferine benziyor.tüm ümitlerim suya düştü gelecek sezona dair.

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0