Nike'ın geçiş dönemi formaları..

Galatasaray U17 takımı sezon öncesi hazırlık karşılaşması kapsamında Heerenveen U17 ile karşı karşıya geldi. Gelecek sezon ürün tedarikçimiz Nike ise bu maçta ilk kez Galatasaray ürünlerini herhangi bir Galatasaray takımının üzerinde sergileme fırsatı buldu. Yeni formaların 15 Temmuz'da takımın üzerinde olacağını ve 24 Temmuz'da oynanacak olan maçta giyileceğini belirtmiştik. Geçiş dönemi adına formalar olacağını ve bu formaların hem antreman maçlarında hemde formalar tanıtılana kadar hazırlık maçlarında giyileceğini daha evvel belirtmiştik.

Twitter'da takipçilerimizden Sbtzk nickli bir arkadaşımız Heerenveen maçıyla ilgili bir kaç fotoğraf ve videoyu bizlere ulaştırdı. Böylece gelecek sezon giyeceğimiz formalar öncesinde kullanılacak olan geçiş dönemi formaları da kesinleşmiş oldu. Kendisine fotoğraf için teşekkür ediyoruz.

5 yorum:

  1. Düzeltme adına teşekkürler.

    YanıtlaSil
  2. buda tente/heracles karmasina karsi yaptiklari macin özeti
    http://www.youtube.com/watch?v=wjLcIH_7_RU

    YanıtlaSil
  3. Rica ederim FCN :) Inter'le hazirlik maci mi yapacagiz?

    YanıtlaSil
  4. Çok sıradan bir forma. Bu formayı yapmak için Nike olmaya da gerek yok. Bu formayı bizim terzi Mahmut usta da pazardan kırmızı kumaş alıp rahatlıkla dikerdi.

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0