Sezon açılışı 24 Temmuz'da İnter'le..

Yeni sezon hazırlıklarına Temmuz ayının başında başlayacak olan Galatasaray, ilk kampının ardından evinde bir açılış töreni düzenleyecek. Daha evvel THY ve Nike'ın önderliğinde gerçekleştirilen projede Barcelona ile maç yapacağı belirtilen takımımızın programı İspanya'nın o tarihte milli maçının olması ve Barcelona'nın hazırlık programının uygun olmaması nedeniyle iptal edilmişti. Galatasarayımız yeni sponsoru Nike'ın gerçekleştireceği organizasyonla 24 Temmuz günü Aslantepe Türk Telekom Arena'da yeni sezona taraftarlarıyla birlikte İtalyan devi Inter karşısında merhaba diyecek. Galatasarayımız bu maç öncesinde Temmuz'un ilk iki haftası Avusturya'da kamp yapacak.

3 yorum:

  1. Gerçi henüz çok erken ama yine de sorayım; kombinelerin geçerli olup olmayacağına dair bir bilgi var mı acaba?

    YanıtlaSil
  2. Fcnblog,Fatih Terim niye hala sözleşme imzalamadı bir bilginiz var mı?

    YanıtlaSil
  3. ya gereksiz sorular sormayın arkadaşlar ben cevap vereyim iki soruyoa da. kombinler tabii ki geçerli 1.5 yıllık almadınız mı? fatih terim in sözleşme imzalamasına ne gerek var 1, ikincisi resmi transfer dönemi başlamadı...

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0