Pamukspor Tesisleri artık Galatasaray'ın..

Bu haber kimilerinin ilgisini çekmeyebilir fakat son derece önemli bir haber. Tesisleşme konusunda bir süredir yatırımlar yapan Galatasaray'a son derece önemli ve yeni bir tesis kazandırılıyor. Bir süredir konuşulan ve dile getirilen Kartal'da bulunan Pamukspor tesisleri prosedür işlemlerinin tamamlanmasının ardından Galatasaray'a ait olacak. Temmuz ayında yapılacak olan mali genel kurul sonrasında bu işlemlerin resmiyet kazanması ve Pamukspor tesislerinin tamamen Galatasaray'a devredilmesi gerçekleşecek.

Tam anlamıyla bir sosyal tesis olan Pamukspor tesislerinde ne ararsanız bulabilirsiniz. 14000 metrekare alan üzerine kurulmuş, bünyesinde Fitness Center, Açık ve Kapalı Tenis Kortları, Açık Yüzme Havuzu, Sauna, Squash Salonları, Kapalı Spor Salonu, Konferans Salonu, Restaurant, Cafe - Bar ve Butik Otel bulunuyor. Galatasaray Medical Park kadın basketbol takımı geçtiğimiz senelerde bu tesislerde 10 günlük mini bir kamp yapmış ve Magic Cup adı verilen hazırlık turnuvasında boy göstermişti. 

1 yorum:

  1. tarih 8 ekim 2011..galatasaray pamukspor tesislerini 1yıllığına kiraladı:)

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0