ÖZEL | Galatasaray Medical Park artık Errea giyecek.

Malumunuz Adidas ile mevcut olan sponsorluk ilişkilerimiz sonlandırıldı ve Galatasaray futbol takımı gelecek sezondan itibaren Nike European ile çalışacak. Peki ya diğer takımlarımız? Fowles, Taurasi, Alba Torrens, Charles gibi kadın basketbolunda önemli isimleri takım kadrosuna katan Galatasaray Medical Park kadın basketbol takımı gelecek sezondan itibaren ne Adidas ne de Nike giyecek. Sarayın Sultanları gelecek sezondan itibaren İtalyan markası Errea giyecek.

Errea ile görüşmeler yapıldı, tasarımlar kulübe gönderildi. Hatta ilk görüşmelerden olumlu sonuç bile alındı. Önümüzdeki günlerde de İtalyan markası ile sözleşme imzalanması ve kamuoyuna duyurulması bekleniyor. İtalyan markası Errea hatırlayacağınız üzere Galatasaray voleybol takımlarınında malzeme sponsorluğunu üstleniyor. Büyük olasılıkla erkek basketbol takımı da Errea giyecektir. Keza iki-üç senedir kadın ve erkek basketbol takımlarımız reklam/sponsor dışında aynı formaları kullanıyor. Bu konuda net bir bilgi yok, geldiğinde paylaşırız.
FCN BLOG ÖZEL HABERİDİR.
KAYNAKSIZ KULLANILAMAZ.

2 yorum:

  1. Neden Basketbol Şubesi Nike Giymiyor ?

    YanıtlaSil
  2. Nike ın yaptığı formaları gördük parçalı formanın sarı kırmızısının renkleri zıttı yerlerde sol tarafta olması gereken kırmızı sağ tarafda arkası parçalı değil komple kırmızı katolog formalarını itelemişler hiç özel çalışma yok ama errea nın koleysiyonları tam taraftar ürünleriyle birlikte geliyor.

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0