2011-2012 | Sulley Muntari

Önümüzdeki sezon gayet iddialı bir kadro kurmaya çalışan Galatasaray'ımız, önceliği geçen sene en çok sancı çektiği bölge olan orta sahaya vermiş gibi gözüküyor. Selçuk İnan transferinden sonra o bölgede hala kalifiye futbolcuya ihtiyaç duyan İmparator, kendi futbol stiline uygun bir futbolcu daha bulmuş durumda. Muntari ile alakalı gelen haberler çoğalmaya başlamış durumda. Olur olmaz orası ayrı ama Muntari'nin gelmesi halinde orta sahamıza ekstra bir dinamizm vereceği ortada.

Geçen sezonun ilk yarısını Inter'de, ikinci yarısını ise İlgiltere'nin Sunderland ekibinde geçiren Muntari; toplamda 25 maç yaptı. Bu kadar az oynamasının nedenleri; Inter'de iken Benitez'in Cambiasso-Stankovic ikilisini genelde bozmaması, Sunderland'de ise Steve Bruce üzerinde "bir Cana değil" etkisi bırakmasıydı. Hatta Bruce'un "Muntari'yi sene başında yolladığımız Cana'nın eksikliğini gidermesi için aldık ama istediğimiz olmadı." tarzında bir açıklaması da rivayet edilenler arasında.. 1984 doğumlu Sulley şu ana kadar Gana Milli Takım formasını 59 kez giymiş durumda. Inter ile sözleşmesi 2012'de bitecek olan Muntari için Inter'in zaten satmayı düşündüğü ve cazip bir bonservise satacağı da söyleniyor. Muntari eğer gelirse Terim'in orta alanda değişmezleri arasına girebilecek durumda çünkü hep dediğimiz gibi Fatih Hoca orta sahada savaşan, basan, pres yapan oyuncuları her zaman tutmuştur.

15 yorum:

  1. bir cana etmiyorsa neden almak için çaba gösterilecek onu anlamış değilim elimizde cana'da varken ve biz onu satmak isterken

    YanıtlaSil
  2. canayla tarzlari daha farkli cunku. muntari biraz daha onde oynuyor.

    YanıtlaSil
  3. Bir Cana değil mi? Muntari 3 tane Cana, 2 tane Appiah eder. Eğer alınırsa yılın transferini yapmış oluruz, ama alınamıycağını adım gibi biliyorum. Bonservisi elinde, ucuz ve sakat oyuncu değil çünkü...

    YanıtlaSil
  4. kesinlikle katılıyorum.. cana dan vazgeçiosak bile onun bi gömlek üstü, ofansta da etkili olabilecek birini alalım bari.. şu transferde geçen isimler nedense pek memnun etmemeye başladı beni..

    YanıtlaSil
  5. obscure_hakan
    Bonservisi elinde dediğin oyuncular Selçuk inanla ingiltere liginde 10 gol bi o kadar asist yapmış milli takım kariyeri tavan yapmış bi oyuncu.Kimi alacaktık başka ?
    Ağzıyla kuş tutsa yönetim yaranamıcak sizin gibilere

    YanıtlaSil
  6. bonservisi elinde futbolcu istemiyorsanız biraz takıma destek verin arkadaşlar, buradan atıp tutmakla olmuyor bu işler.

    YanıtlaSil
  7. @sadhist ağzı olan konuşuyor.Bunlara cevap verdiğine değmez.İnsanların moralini bozmaktan başka birşey yapmıyorlar.Sanki bonservissiz gelen adamlar müzmin sakat.Elmander desen taş gibi Selçuk bu sene ligde yılın oyuncusu olacak performans göstermiş ve Türk statüsünde.Bunlara yaranılmaz :) cevapta verilmez boş geçeceksin yorumları :D çünkü içleri boş

    YanıtlaSil
  8. @Tilkis2
    FCN blog böyle seviyesizlerin yorumunu nasıl onaylar anlamam. Yok bunlara cevap vermeye değmez içleri boş bilmem ne. Benim anlatmak istediğim yönetimin transfer politikası, Ceyhun dahil daha bi tane parayı basıp oyuncu almadılar, işte Muntari'nin bonservisi elinde değil alsınlarda görelim, yönetime güveniyoruzmuş neyine güveniyosun adam 1 aydır Drogba diye uyuttu taraftarı. Lig başlayınca karalama yapmanın anlamı yok, şimdiden bişeyleri anlıycasksın.

    YanıtlaSil
  9. selçuk, elmander yada ceyhunun bonservisi olsaydıda alsaydık yürü be başkanmı dicektin yani? yaptığımız transferlerden hangisi kötü? drogba gelse şahane olur yada reyes.. ama gelmeselerde olurmu olur! illa para ödeyip alcaklar dimi; senin takdirini kazanmaları için.. gelecek sene sadece türliye liginde mücadele edicez.. forvette stancu, baroş ve elmander var.. orta sahada ceyhun, selçuk, yekta, culio ve emre çolak var.. savunmada saten neil dışında kimse gitmedi henüz sanırım.. şuandan itibaren transfer yapılmasa dahi başarılı bi takım oluruz.. ama taraftarı ve takımı ateşleyecek bir kaç transfer şart.. bunu yaparkende takımın iç dengesini bozmak ve acele etmek ne kadar dogru olur bilemem.. daha trasnfer sezonu yeni başladı ve bu iş sadece para bastırmakla hallolan bi iş deil.. sırf bonservisi yok die yapılan 3 şahane transferin üzerinden yeni yönetime şimdiden sataşmak sence dogruysa sen bu yolda devam et ama ben ve benim gibi düşünen kişiler sabırla beklemeye devam edicez ama takımı yıprtan kişiler arasında sadece rakipler deil bazı şuursuz taraftarlarda olucak tıpkı şimdiden eleştirilere başlayan bazı kişiler gibi..

    YanıtlaSil
  10. Arkadaşlar, olay tartışma boyutuna doğru gidiyor. Yorumlarımızı saygı çerçevesinde yapalım LÜTFEN!!!

    YanıtlaSil
  11. @SweptureX
    Sen tabelacı zihniyetsin kardeş, tabela iyiyse herşey iyi kötüyse herşey kötü, alınan 3 adamda iyi onlara laf yok, Allahtan bonservisleri elindeydi, Roma'nın 3. kalecisi Doni koskoca Galatasarayın gündeminde, yürü be başkan kim tutar seni Doni'yi al bizim taraftar bundan anlıyo çünkü, 3. kaleci olduğu için pahalıda değildir nasıl olsa, bu saate kadar Fatih Terim resmi imzayı niye atmadı diye merak eden yok, geçen sene kümeye oynayan kadroda şimdiye kadar radikal değişiklik olması lazım birkaç adam gitti sadece, kalanların üzerine birkaç oyuncu alarak lige başlanacak, senin gibilerde mutlu olurlar, zaten siz böyle kandırılmaktan anlarsınız.

    YanıtlaSil
  12. Anlasilan menajerlige soyunanlar var aramizda... sansiniz acik, cebiniz dolu olsun beyler, takim ruhu ve forma askiyla yazi yazanlara satasip manzarayi karartmak yerine gidin gazete patronlarindan kose dilenin! burasi Galatasarayimiza destek verenlerin paylasim yeridir, kostek olanlarin adresi zaten belli, oyalanmaya gerek yok, dogru karsi kiyiya! Transferler haftada 1 mac yapacak bir takim icin gayet yerinde ve su haliyle bile yeterli. Onemli olan kagit ustundeki isimler, havada ucusan dolarlar degil, sahaya yansitilan mucadeledir, arkadasliktir, oyuncularin kimyasinin tutmasidir. Komsular alisveriste gorsun zihniyetiyle degil, akil ve mantik ile hareket ediyor yeni yonetim. Kimseye sirin gorunmek gibi bir ihtiyaclari yok... taraftar olarak begenmiyorsan seyretmezsin, forma almazsin... kongre uyesi olarak begenmiyorsan oy vermezsin, olur biter... otesi cirkefliktir ki bu renklere gonul verenlere yakismaz.

    YanıtlaSil
  13. @obscure_hakan hadsiz hadsiz konuşmayı bırak artık!.. senin gibi düşünen 200-300 kişi yüzünden geçen sezon berbat geçti zaten! herkesi fitilleyip zaten ii gitmeyen sezonu iyice berbat bir hale getirdi bu zihniyet! desteklemek yerine köstek olmak nezamandır çözüm olduki şimdi olsun!? bizde senin yaptığın gibi 3 günlük yönetime şimdiden çamur atmaya başlarsak, bu sezonda geçen sezondan farklı geçmez güzelim! ben takımı aşağılayan her türlü zihniyete karşıyım! herkesin kabul etmesi gereken şey geçen sezon her nekadar kabus gibi geçsede bütün maçlar tekrar tekrar gözden geçirildiğinde sadece 2-3 takviye ile takımın kendine geleceği görülür! kaldı ki hakem hataları ve medya baskısını anlatmaya gerek yok! fenere kendi evimizde yenildiğimiz maçta güya türkiye liginin üstünde bir takıma karşı oynuyorduk! kaçtane pozisyonları vardı? hagi'nin şahane oyuncu değişiklikleri olmasa maçı farka götürebilecekken kaybettik! yine sahada kimsenin beğenmediği oyuncular vardı! ve hangi takıma bakarsan bak trabzon, beşiktaş yada diğerleri! hangisi bizden çok üstün oynadı? sadece kaybetme korkusuyla sahaya çıkan bi takım gibi oynadık tüm sezon! ayrıca bizde transfer yapılmasın demioruz! yapılsın tabiki defansa, kaleye orta sahaya .. ve taraftarı sahaya çekecek bi isim alınsın bunlar çok güzel olur ama sırf hayal dünyanda kurduğun takım gibi bi takım oluşturulmadı die şimdiden çamur atmaya başlarsan bu uzun yol sen ve senin gibi düşünenlerle dahada zor!

    YanıtlaSil
  14. Önce saygılı olmayı öğrenin sonra at gözlüklerinizi çıkarın. Maçı izlerken söylemediğiniz kötü söz kalmaz sonra burda ahlak dersi vermeye kalkarsınız, sizin anlayışınıza göre taraftarlık sadece takımı pofpoflamak, ben yönetimin izlediği politikayı tartışıyorum, siz bana provakatör diyorsunuz. Keşke benim kadar Galatasaraylı olabilseydiniz, o zaman söylediklerime biraz düşünerek cevap verirdiniz. Hadi şimdi pofpoflamaya devam edin, zaten başka yapabildiğiniz bişe yok.

    YanıtlaSil
  15. pofpoflamak deil pohpohlamak ayrıca destek olmakla pohpohlamak arasındaki farkı bilemicek kadar cahilsen daha benim dicek lafım yok! maçı izlerken yanıbaşımızda durmuş gibi yorum yazmayı bırak! paralar kasadan taşıo aysalda sadece taşan paralarla transfer yapıo dimi? sen ne kadar galatasaraylısın bilemem ve bunu tartışmam şüphe yok burdaki herkes az yada çok galatasaraylı ve takımının daha ii olmasını istio ama daha 3 günlük yönetime şimdiden laf saymaya başlamak bence doğru değil.. ister saygı duy ister duyma ama insanları etiketlemekten vazgeç artık! çünkü burdaki hiç kimse hakkında ufacık fikrin yokken 30 yıldır tanıomuşsun gibi konuşuosun!

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0