Tahmini Çizimler.. 4. Forma : Tırtık Desenli Beyaz

Dost blogumuz Galatasaray Formaları'ndan formalarımızla alakalı bilgiler, yazılar gelmeye devam ediyor. Daha önce yapmış oldukları Nike-Hollanda gezisini ( buradan ) ve önümüzdeki sezon giyeceğimiz 3 formanın son tahmini çizimlerini ( şuradan ) sizlerle paylaşmıştık. Dün ise 4. formamız olma ihtimali olan Beyaz forma ile alakalı bir yazı yazdılar. Kendilerine bu tarz muazzam araştırmaları için teşekkür ediyor ve yazı ile sizi başbaşa bırakıyoruz.


Dün Recep Çınar'ın kaynağından aldığımız son dakika haberi doğrultusunda beyaz formayı yazmayı rafa kaldırmıştık. Çünkü başka bir formanın varlığından bahsedildi bize. Hadi saklamayalım, çubuklu forma olabileceği söylendi. Ancak Recep bugün bu duyumu bir kez daha teyit ettirdi ve bir değişiklik söz konusu değil. Beyaz forma gelecek sezonki 4. formamız. Üzerinde Nike'ın son 2 sezonda kullanmaya pek alıştığı tırtıklı desenler olacak. Tam olarak o desenlerin nasıl olduğunu bilmiyoruz. Biz tahmini olarak bu şekilde olacağını düşündük.

Recep'in teyit ettirdiği bir haber de formaların Eylül'de satışa çıkacak olması. Geçtiğimiz haftalarda formalar ülkeye getirildi ve font-reklam vs... basım işlemleri başladı demiştik. Hollanda'dan Türkiye'ye 2 tane tır gelmiş ve bir tırın içinde antrenman ürünleri, diğer tırda da formalar varmış. Ancak bu gelen 2 tır sadece futbolcular ve teknik ekibe ekipman sağlayacakmış. Kısacası evet lig başlayacak ve biz yeni sezon formalarımızı takımımız üzerinde göreceğiz. Hatta 5-15 Temmuz belki tanıtımı da yapılacak (ya da yapılmaz), ancak satış Eylül başında olacakmış. Bu hamlenin sebebini bilmiyorum ancak Nike Hollanda'nın aldığı bir kararmış ve buradaki Nike Store'lar da epey tepkililermiş.

Bir yeni haber de Siyah forma ile ilgili. Dün yayınladığımız çizimdeki kadar kalın bir bant yok önünde. Alınan bilgiye göre brezilya formasının hemen hemen aynısı olacakmış. Bant şekli, kalınlığı vs...

- Sanıyorum formaların logolarının kenarında yapraklar olmayacak. Ancak dikiş yıldız-logo bilgisi hala geçerli. Düşük bir ihtimal yaprak da olabilir. Artık çok üzerinde durmayın.

Evet son haberler bunlar. Yeni sezon formaları sızana veya tanıtılana kadar kapsamlı bir yazı gelmez sanıyorum. Ufak ufak yeni bilgiler ile tanıtıma kadar gideriz. Çizim için tekrar Okan'a, istihbarat için de Recep'e çok teşekkür ederim. 
Detaylı bilgi ve yazının orijinal metni için buraya tıklayınız.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0