Real Madrid ile özel maç..

Galatasarayımız bu sezon Avrupa Kupaları'nda boy gösteremeyecek fakat sezon öncesinde Avrupa'nın devleriyle mücadele edecek. Daha evvel Inter ve Liverpool ile bir hazırlık maçı yapması kararlaştırılan takımımız 24 Ağustos tarihinde İspanyolların dünya devi temsilcisi Real Madrid ile karşılaşacak. Başkent temsilcisi her yıl geleneksel olarak düzenlediği bu özel karşılaşma için daha evvel Schalke04'e teklifte bulunmuştu. "Santiago Barnebau Kupası" adıyla yapılacak organizasyon öncesine takımımız Temmuz ayında Inter ile Dortmund'da, Liverpool ile Türk Telekom Arena'da sezon açılışı için karşılaşacak. Karşılaşmanın detaylarının önümüzdeki günlerde İspanyol temsilcisi tarafından resmen açıklanması bekleniyor.

1 yorum:

  1. sen rahat ol hocam, inter dedikleri cesena, liverpool dedikleri wolverhampton, real madrid dedikleri valladolid çıkar.

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0