Bir Özür..

Her seferinde "dost blogumuz" olarak bahsettiğimiz Galatasarayformalarıblog'u, formalar konusunda dün bir yazı yayınladı. Bilindiği üzere Galatasaray'ımız aylar once önümüzdeki sezondan itibaren Nike ile anlaştığını duyurmuştu. Bu dev anlaşmanın ardından yavaş yavaş yeni sezon formalarımız da şekillenmeye başlamış, bu sureçte GSformalarıblog ekibi yurtiçi ve yurtdışında yaptığı çok ciddi çalışmalar neticesinde önemli bilgilere ulaşmıştı. Bu bilgilerden en önemlisi ise Nike Elit Kategorisi'nde yer alıyor olmamız idi. Bugüne dek kendilerine hep bu bilgi aktarıldı. Ancak son günlerde GSformaları ekibine aktarılan bilgiler tam aksi yönde değişti ve elit kategoride olmadığımız, normal katalog ürünleri kullanacağımız bilgisi geçildi. Unutmadan bu bilginin de resmi geçerliliğinin olmadığını, 17 Temmuz'da yapılacak lansmanda her şeyin netlik kazanacağını hatırlatalım. Ancak hatırlatmamız gereken asıl konu şu ki; GSformalarıblogu'ndaki arkadaşlar bu işi tamamen gönüllü olarak ve ne kulüpten ne de başka herhangi bir kurumdan bir çıkar beklemeksizin Galatasaray sevdası ile yapmaktadırlar. Tüm iyi niyetleriyle kendilerine gelen bilgiyi olduğu gibi biz okuyuculara aktaran GSformalariblog ekibine hiçbir taraftarın kızma hakku yoktur, bilakis emeklerinden ötürü tesekkür edilmelidir. Bizler FCNBlog ekibi olarak kendilerine teşekkürü bir borç biliriz. Yayınladıkları yazıya geçmeden önce, yapılan bu yanlış bilgilendirmeden dolayı hem yazıların sahibi Galatasarayformalarıblog adına, hem de FCNBlog olarak kendi adımıza sizlerden özür diliyoruz.

 
Bir süredir -artık ne kadar olduysa, 2 ay mı, 2.5 mu- yeni sezonda Galatasaray'ımızın giyeceği formalar hakkında bilgiler sunuyorduk. Ki tanıtılmalarına çok az da kalmışken, hepimizin ne kadar heyecanlı ve umutlu olduğunu biliyorsunuz. Fakat maalesef, öğrenmiş durumdayız ki, formalar, burada en son paylaştığımız gibi değil. İlk olarak, FootbalLove.com'da yayınlanan resimdeki gibi. Bu bir süre de devam eden yanlış bilgilendirmeden dolayı, hepinizden özür diliyoruz.

Formalar tamamen hazır tasarımdan üretilme olacak. Yani çoğumuzun olmamasını istediği şekilde. Görünüşe göre "Elit Kategori" muhabbeti falan da yok. En azından bu sezon yok, varsa da seneye.

Parçalı, son 2 sezonda olduğu gibi "ters" olacak, yani soldaki parça sarı yerine -yine- kırmızı olacak.

Başta Fcn Blog ve FootbalLove olmak üzere, yanlış bilgi verdiğimiz her blog ve her okuyucudan özür dileriz.

Not:Bugünkü Türkiyemspor maçında muhtemelen genç takımın giydiği formalar giyilecek.

Not 2: Arkadaşlar bu konuda lütfen Recep (Kewell19) ya da başka kimseyi suçlamayalım. Hele küfür edilecek kadar ortada ciddi bir mesele yoktur. Sonuçta herkes Galatasaray Formaları adına uğraşıyor.

Formalar da muhtemelen şöyle olacak. En azından çizim halleri bunlar:

1 yorum:

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0