2011 - 2012 | Natalia Hanikoğlu

Kadın voleybol branşına bu sezon önemli yatırımlar yapan dünyaca ünlü smaçör Rosir Calderon Diaz ve dünyaca ünlü pasör Eleonora Lo Bianco'yu renklerine katan takımımız, yerli transferde de daha evvel Selime İlyasoğlu ve Seray Altay ile sözleşme imzalamıştı. Galatasaray Medical Park kadın voleybol takımı geçtiğimiz sezon Azerbaycan'ın Azerrail Bakü takımında forma giyen başarılı oyuncu Natalia Hanikoğlu ile kesin olarak anlaşma sağlandı.

1975, Moskova doğumlu olan ve daha sonra Türk vatandaşlığına geçen Natalia Hanikoğlu kariyerinde daha evvel Eczacıbaşı, Dinamo Moskova, Beşiktaş ve son olarak Azerrail Bakü takımlarında forma giydi. Pasör çaprazı olarak forma giyen tecrübeli oyuncu 190 boyunda olmasına rağmen smaç yüksekliğinde 308'e, blok yüksekliğinde ise 302'e yükseliyor. Daha evvel Eczacıbaşı forması altında bir çok başarıya imza atan Natalia Hanikoğlu'na Galatasaray Medical Park forması altında üstün başarılar diliyor ve hoşgeldin diyoruz.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0