D-Smart meselesi..

Bu konu aslında malumun ilanı. Her hazırlık maçı veya UEFA Avrupa Ligi'nde aynı muhabbetleri defalarca yapıyoruz. Hazırlık maçları gelmişken bu konuda hakkında birşeyler karalamakta fayda var. 2005 yılında tanıştığımız D-Smart platformu ile olan bağlantımız 2018 yılına kadar devam edecek. Galatasarayımızın oynayacağı tüm hazırlık karşılaşmaları, UEFA Şampiyonlar Ligi eleme maçları ve UEFA Avrupa Ligi'nin tüm maçlarında yurtiçi yayın hakları sahibi D-Smart platformu. Bazı hazırlık maçlarını Galatasaray TV'den izleyebiliriz fakat hazırlık maçlarında yayın hakkı sahibinin buna izin vermesi gerekiyor. 
Şirketimiz ile Saran AŞ ve Doğan TV arasında yapılan anlaşmalar çerçevesinde Galatasaray Profesyonel Futbol Takımı'nın dostluk maçları, UEFA Şampiyonlar Ligi Eleme Maçları ve UEFA Kupası maçlarının yurtiçi yayın hakları 2011/2018 sezonları için Doğan TV'ye devredilmiştir. Söz konusu maçların yurtdışı yayın hakları ve saha içi reklam hakları 2011-2018 sezonlarında Saran AŞ tarafından pazarlanacak ve önceden olduğu gibi şirketimiz her maçın yayın ve reklam haklarından gelir elde etmeye devam edecektir. Sözleşmelerin gizlilik maddeleri gereği mali hükümler açıklanmayacaktır.

2 yorum:

  1. Yahu nereye baksam D-Smart a ateş püskürüyorlar.
    Ama anlammadığımnokta şu. D-Smart okadar para verip yayın haklarını aldığı maçaları neden şifresiz olarak yayınlasın ki?
    Süper lige çuvalla para yatıran Digiturk şifresiz yayın yapıyormu?

    YanıtlaSil
  2. benim anlamadığım mevzu d-smart ile digitürk farklı değilmi? gstv digitürkte! gsnin hazırlık maçları d-smartta.. d-smart var komşuda ama gs tv yok.. digitürkede 1 lira verip almak hiç bi gs taraftarına yakışmaz.. anlaşmamız var felan eyw. ama fenev medyasına 1 tl dahi vermem ben! gerekirse izlemem umrumda da olmaz.. bunu bile bile hala gs taraftarına güzellik yapmış gibi davranan yönetimi de ayrıca tebrik ediorum!

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0