Can Korkmaz Galatasaray'da..

Geçtiğimiz sezon erkek basketbol takımında yatırım yapmaya başlayan ve bir projeyi hayata geçiren Galatasaray erkek basketbol takımı, Efes Pilsen altyapısında yetişen ve TB2L'de Pertevniyal takımında forma giyen Can Korkmaz ile kesin olarak anlaşma sağladı. 1992 doğumlu olan Can, oyunkurucu pozisyonunda görev yapıyor. Geçtiğimiz sezon 19 maçta forma şansı bulan genç oyuncu maç başına 28.7 dakika sahada kalırken istatistik kağıdına 10.1 sayı - 3.3 asist - 2.7 ribaund ve 1.4 top çalma yazdırmayı başarmıştı.

Basketbol eğitimini Efes Pilsen altyapısında alan ve pilot takımı olan Pertevniyal takımında forma giyen Can Korkmaz, geçen sene düzenlenen ve formasını giydiği Pertevniyal'in şampiyon olduğu Türkiye Gençler Şampiyonası'nda turnuvanın en iyi oyun kurucu seçilmişti. Aynı turnuvada takımımızın formasını giyen Furkan Aldemir en iyi pivot ve en değerli oyuncu seçilirken, takımımızın altyapısından yetişen Göksenin Köksal sayı kralı olmuştu. Can Korkmaz hiç kuşkusuz geçen sene adımları atılan projenin devamı olarak görünüyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0