THY Euroleague elemeleri Litvanya'da..

THY Euroleague öneleme turunda A grubunda karşılaşacak olan takımlar (Galatasaray, Paok, Asvel, Gravellines, Rytas, Cholet, Cibona ve Buducnost) 29 Eylül - 2 Ekim tarihleri arasında Litvanya'nın başkenti Vilnius'ta bulunan, Rytas takımının ev sahipliğini yaptığı Siemens Arena'da maçlarını oynayacak. Euroleague tarafından yapılan açıklamalar sonrasında A grubunda oynanacak olan maçlar Vilnius'ta oynanacağı kesinleşirken, B grubunda yapılacak olan karşılaşmalarda Charleoui'de oynanacak.


2004 yılında kapılarını sporseverlere açan Siemens Arena geçtiğimiz yıl ufak bir tadilata uğradı ve kapasitesini arttırdı. Jungtinės Architektų Dirbtuvės mimarlık şirketi tarafından yapılan ve dizayn edilen 12bin kişi kapasitesi olan salon aynı zamanda konser salonu olarak ve hokey maçları içinde kullanılıyor. Litvanya'nın ev sahipliği yaptığı Eurobasket2011'de de ikinci tur maçlarına ev sahipliği yapacak olan Siemens Arena'yı açıldığı günden bu yana eleme turunda yer alan muhtemel rakiplerimizden L. Rytas takımı kullanıyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0