Yeni sezon formalarımız tanıtıldı..

Detaylar daha sonra..

3 yorum:

  1. tasarimlar kotu, hatta tasarim var demek bile zor! siyah formada sari unsur yok, gogusten gecen sari kirmizi seritli amator bir tasarim vardi ınternette dolasan, cok daha iyiydi dogrusu! sari ise fazla sari, denegelemek icin koyu bir renge ihtiyac duyuyor, en azindan sort kirmizi olabilirmis. Ama hepsinden onemlisi kumasin kalitesi... eger oyuncular rahatlarsa, acikcasi tasarim o kadar da sorun degil bence! Yeterki isimler dogru yazilsin, Sarbi vakasi tekrar yasanmasin ;-)

    YanıtlaSil
  2. siyahta sarı renk arayanlara sözüm;
    geçen sene veya ondan önceki seneyi düşünün. mor da sarımı vardı veya kırmızı? pembede sarı veya kırmızı yoktu?

    YanıtlaSil
  3. iyi günler. Formalar güzel fakat siyah forma antrenman forması gibi.Etrixler arkadasın dediği gibi internette bulunan tasarımlar daha güzeldi hatta dost blogumuz galatasarayformalarında yayınlanan kırmızı şeritli bir siyah forma vardı çok güzeldi hatta o olsaydı onu almaya bile karar vermiiştim. Bu arada bir sorum olacak fcn ye geçen seneki gibi sezon içerisinde bir 4. forma bizleri bekliyormu gelirse iyi olur:D

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0