Serdar Eylik kiralık olarak Karşıyaka'da..

Galatasaray altyapısından yetişen ve geçtiğimiz 2 yıldır Frank Rijkaard zamanında yavaş yavaş A takıma monte edilmeye çalışılan Serdar Eylik, sezon öncesi hazırlık kampının ilk etabı sonunda teknik heyetin raporu doğrultusunda Bank Asya ekiplerinden Karşıyaka'ya kiralandı. Geçtiğimiz sezonu Denizlispor'a kiralık olarak geçiren genç oyuncu 2009/10 sezonunun devre arasında da Orduspor'a kiralanmıştı. Sürekli olarak forma giyebileceği, kendisini geliştirebileceği ve tecrübesinin artacağı bir takıma gitmesine karar verilen Serdar Eylik, ilk hazırlık kampında yapılan performans ve dayanıklılık testlerinde en iyi 3 isimden birisi olmuştu.

Geçen sezon yeşil-siyahlı ekipte 24 lig maçında forma giydi. 15 kez ilk 11'de sahaya çıkan 21 yaşındaki ortasaha oyuncusu Serdar Eylik 6 kez de Türkiye Kupası'nda forma şansı buldu. 2009/10 sezonunda Frank Rijkaard tarafından altyapıdan üstyapıya çıkartılan Serdar, profesyonel olarak geçirdiği ilk sezonunda da devre arasında Orduspor'a kiralanmıştı. Genç oyuncu orada da 14 maçta forma giymişti. Serdar hem geçen sezon, hem de bir önceki sezon kiralandığı Bank Asya takımlarında oynadığı maçlarda 2 gol attı.

Serdar Eylik'e yeni kulübünün hayırlı olmasını diliyor ve gelecek sene daha güçlü, daha iyi ve takıma katkı verebilecek durumda aramıza katılmasını arzu ediyoruz.

1 yorum:

  1. Genç Serdar'a başarılar diliyorum. Okan Derici'nin akibeti hakkında bilgisi olan var mı? Kiralık mı gidecek, A2'de mi oynayacak?

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0