Yolcular belli oldu.

Yeni sezon öncesi hazırlık çalışmalarına devam eden takımımızda kamp etabının ikinci bölümüne çağrılmayan ve takımdan gönderilecek isimler belli oldu. Yaklaşık 20 günlük çalışmaların ardından teknik heyet tarafından belirlenen isimler dün açıklandı. Hazırlık çalışmalarının ikinci etabı olan Almanya kampına götürülmeyecek olan isimler transfer görüşmeleri için burada kalırken, kamp boyunca çalışmalarını Florya Metin Oktay Tesisleri'nde sürdürecek. Fatih Terim'in gelecek sezon kafasında düşünmediği isimlerin yanı sıra Frankurt'tan transfer edilen Okan Derici'nin kamp kadrosunda yer almaması oyuncunun gelecek sezon A2 takıma gönderileceğinin sinyalini vermiş oldu.

2011/12 sezonu öncesinde ilk kampını Avusturya'da gerçekleştiren takımımız bugün ikinci hazırlık kampı için Almanya'ya hareket edecek. Bu yolculuk öncesinde dün akşam antremanı öncesinde teknik direktörümüz Fatih Terim, yeni sezonda takımda düşünmediği isimlerle özel bir toplantı yaptı ve gidecek isimlerin yanı sıra kamp kafilesi belirlenmiş oldu. Altyapıdan Eray İşcan, Semih Kaya, Anıl Dilaver ve Emre Çolak'ı bu sezon A takımda kullanmayı hedefleyen Fatih Terim'in satılmasını veya kiralanmasını belirlediği isimler daha evvelden sosyal medya aracılığıyla sayfalarımızda yer verdiğimiz isimler oldu.

Avusturya kampı sonrasında performanslarından pek memnun olmayan ve teknik direktörümüz tarafından takımda düşünülmeyen isimler şu şekilde; Mehmet Batdal, Mustafa Sarp, Juan Pablo Pino, Serkan Kurtuluş ve Musa Çağıran. Büyük bir olasılıkla Serkan ve Musa düzenli olarak forma giyebilecekleri bir takıma kiralanacak gibi görünüyor. Mehmet, Mustafa ve Pino ise satılık listesinde yer alan oyuncularımız olarak görünüyor. Almanya kampı dönüşü sonrasında Aydın Yılmaz ve Aykut Erçetin'in de gönderilecek oyuncular listesinde yer alması mümkün.

4 yorum:

  1. Birde ayhan gitse tam olurdu !

    YanıtlaSil
  2. okan dericinin de kadroda adı yok onun durumu nedir ?

    YanıtlaSil
  3. berkin neden yok kadro da?

    YanıtlaSil
  4. hepsi sırayla beyler sakin olun. barış gitti mustafa sarp gidiyor. bence ayhan 2 sindende daha iyi. zaten şu kadroda yer bulacagını sanmıyorum pek. 3-5 maçta forma giyer. zaten seneyede gider

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0