Florya tamamlandı, sıra Wörgl kentinde..

Galatasarayımız sezon öncesi hazırlık kamplarının ilk etabı olan Florya'da ki 1 haftalık çalışmalarını bu sabah yaptığı tek antremanla tamamladı. Yeni transferlerimizden Johan Elmander dışında tam kadronun hazır olduğu çalışmalarda ağırlıklı olarak fizik-kondüsyon ve dayanıklılık çalışmaları yapıldı. Takıma 1 Temmuz tarihinde katılan Tomas Ujfalusi dışında tüm oyuncularımız haftabaşından itibaren sağlık ve efor testlerinden geçerken yeni transferimiz Johan Elmander, önümüzdeki hafta Avusturya'da takıma katılacak. Takımımız 2-12 Temmuz tarihlerinde Avusturya'nın Wörgl kentinde hazırlık kampı yapacak ve burada 8 Temmuz tarihinde Türkiyemspor ile, 10 Temmuz tarihinde ise Unterhaching takımı ile bir hazırlık maçı oynayacak.

Hazırlık kampında gerçekleştirilen antremanların ve maçların fotoğrafları facebook.com/fcnblog ve twitter.com/fcnblog sayfasında..

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0