2011 - 2012 | Seray Altay

Gelecek sezon kadın voleybol branşında önemli başarıları hedefleyen Galatasaray Medical Park kadın voleybol takımı yerli transferde önemli bir isimle anlaşma sağladı. Dünyanın en iyi pasörlerinden Lo Bianco ile sözleşme imzalayan, dünyanın en iyi smaçörlerinden Calderon Diaz ile anlaşma sağlayan kadın voleybol takımımız geçen sene Avrupa Şampiyonu olan Vakıfbank Güneş Sigorta Türk Telekom forması giyen pasör çaprazı Seray Altay ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Voleybol hayatına Ankara'da başlayan Seray, çok genç yaşta (13) ülkemizde voleybolun lokomotifi kabul edilen Eczacıbaşı takımına transfer oldu. 3 yıl altyapıda görev alan Seray 17 yaşında A takıma yükselme başarısını gösterdi. "Süper bücür" lakabını alan Seray oynadığı her kategorideki insanları kendisine hayran bırakıyordu. 2006 yılında Eczacıbaşı takımının antrenörü Marco Aurelio Motta'nın forma şansı vermesiyle Yeşilyurt 50.Yıl Voleybol Turnuvası'nda boy gösterdi. 2007 yılında Yeşilyurt takımına kiralanan genç oyuncu, 2008 yılında da Galatasaray'a kiralandı. 2009 yılında Eczacıbaşı forması giyen Seray Altay, geçen sezonun başında Vakıfbank Güneş Sigorta ile sözleşme imzaladı. 2010/11 voleybol sezonunda Vakıfbank Güneş Sigorta ile Avrupa Şampiyonluğu sevincini yaşayan Seray Altay gelecek sezondan itibaren 2 yıllığına Galatasaray Medical Park bünyesi altında mücadele edecek.

1987 doğumlu olan Seray Altay pasör çaprazı bölgesinde oynuyor. Genç oyuncu 182 boyunda olmasına rağmen smaç yüksekliğinde 310'a, blok yüksekliğinde ise 275'e yükseliyor. Solak olmasının avantajlarını hücumlarda çok sık kullanan Seray Altay'a hoşgeldin diyor ve Galatasaray Medical Park forması altında üstün başarılara imza atmasını temenni ediyoruz.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0