Serdar Semerci ve Ferhat Akdeniz Galatasaray'da..

"Büyük Birleşme" sloganı ile yola çıkan Galatasaray Yurtiçi Kargo erkek voleybol takımında transferler devam ediyor. Yeni sezonda hem ligde zirveye oynamak, hemde CEV Challenge Cup'ta başarı hedefleyen Galatasaray Yurtiçi Kargo yerli transferde iki oyuncu ile anlaştı. MEF Okulları'nın voleybol şubesini kapatma kararı almasının ardından Galatasaray Yurtiçi Kargo gelecek yıl için tecrübeli oyuncular Serdar Semerci ve Ferhat Akdeniz'i renklerine bağladı.


1986 doğumlu 2.03 boyundaki orta oyuncu Ferhat Akdeniz, geçtiğimiz sezon TOFAŞ'ta forma giymiş ve sezon başında MEF Okulları'na transfer olmuştu. 1980 doğumlu 194 boyundaki smaçör Serdar Semerci ise geçtiğimiz sezon Polis Akademisi'nden MEF Okulları'na transfer olmuş ve mavi-beyazlı takımda önemli oyunculardan birisi olmuştu. 

Her iki oyuncumuza hoşgeldin diyor ve Galatasaray Yurtiçi Kargo forması altında üstün başarılara imza atmalarını temenni ediyoruz!

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0