2011-2012 | Arda Turan

İspanyol ekibi Atletico Madrid'in kaptanı transfer etme aşkı bitmedi. Doğrusunu söylemek gerekirse Arda'nın gönlü vardı bu transferde, doğruya doğru. Sözleşmesinin 2015 yılına kadar uzatılması teklif edildi, yıllık 3 milyon euro ile. Arda yöneticilerin bu teklifine ne dedi bilinmez. Şimdilik pek kabul etmiş gibi görünmüyor. Hatta izin istemiş gibi görünüyor. Gideceksen eğer yolun açık olsun. Sezon öncesinde bu zamanda gitmen, takımı yalnız bırakman nasıl açıklanacaksa, nasıl yorumlanacaksa öyle yorumlansın. Gittiğin yerden selam gönder Arda Turan...

#Not: Arda Turan gelecek sezondan itibaren 12 milyon euro + 1 milyon euro bonus dahil olmak üzere toplamda 13 milyon euro bonservis karşılığında Atletico Madrid takımında forma giyecek.

7 yorum:

  1. gidermi bilmiyorum ama giderse üzülürüm. oynamasa da kaptanımız arda turan o. gönlü var belli. ne diyelim hayırlısı. yerini kimö doldurabilir onu da bilmiyorum ya...

    YanıtlaSil
  2. Gönlü yok kalmaya zaten € bu kadar artmışken ayrıca yıllık 3m € alacaksa durmasın.Geleneksel yönetim hesabıyla 13m € ya sattık yıllık 3m € dan 4 yıl ettimi sana toplamda 25m €.Bizim medya bu şekilde yazarmı bilinmez ama emekleri için teşekkürler.A.madrid de de adam kalmadı zaten takımın yıldızı taraftarın göz bebeği olur.

    YanıtlaSil
  3. tas yerinde agirdir, orada sonup gidecek... Tuncay Sanli'dan fazla kiymet gormeyecektir... ona yazik, ona akil verenlere de yuh olsun diyorum. bu sene kalsaydi, seneye en azindan daha buyuk bir takima giderdi... Gidene kal denmez, hayirlisi olsun!

    YanıtlaSil
  4. Sırf Avrupa için Gittiysen yazık bu takıma sanada.Seneye emin ol A.madridten büyük bi takım olduğumuzu avrupada başarıya koşarken göreeceksin. Yolun açık olsun. Ne 10 numara ne de 14 numara arda hoşçakal 66 no arda

    YanıtlaSil
  5. real madride transfer oldugunda türk olmayan mesuta bile sahip çıkan türk basını asla sahip çıkmadıgı öz evladı arda turanı harcamıştır! emeği geçenlere teşekür ediyorum!

    YanıtlaSil
  6. Ardayı sattık okey.Ama yerine kimi alacaksın bu saatten sonra.Arshavin gelse aynı bonservis daha fazla yıllık ücret ve yabancı kontenjanını dolduracak.Çok akıl karı değil bence.TAkım içinde doldurulabilirmiyiz Kazım Yekta stancu vs.YErli olarak olcan volkan gökdeniz tuncay veya gurbetçi biri olabilir.Ayrıca benayun un ismi geçiyormuş.Ne olacak şimdi çık işin içinden.

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0