2011-2012 | Juan Culio

Geçen sene devre arasında Hagi'nin talebi doğrultusunda Romanya'nın CFR Cluj takımından transfer edilen Juan Emmanuel Culio gelecek sezon için Fatih Terim'in kadrosunda düşünülmüyor. Bu nedenle Arjantinli ortasaha oyuncusunun takımdan ayrılması gündemde ve en ciddi talip olarak Orduspor görünüyor. Almanya kampında teknik heyet tarafından bir şans daha tanınan fakat yeterli verimi sağlamadığı gerekçesi nedeniyle takımdan gönderilmesine kesin gözüyle bakılan Arjantinli oyuncu için görüşmeler önümüzdeki günlerde başlayacak. Orduspor'un Culio için 1.5 milyon euro teklif ettiği, Galatasaray'ın 2 milyon euronun altına satmak istemediği söylenenler arasında yer alıyor. Bonservis konusunda anlaşma sağlanamazsa Culio'nun kiralanması da gündemde..

3 yorum:

  1. geçen sene keçinin olmadığı yerde abdurrahman çelebi dediğimiz adamdı yolu açık olsun ne diyelim

    YanıtlaSil
  2. Bence gerçekten kaliteli adamdı.Topla dikine katedebilmek ve ileriye rakipten baskı yerken bile pas çıkarabilmek için çok kaliteli ortasaha oyuncularıyla bir arada oynamak gerekmiyor.Dolayısıyla keçinin olmadığı yerde de olduğu yerde de Culio aynı kalitede olurdu.Culio bu kadroda da aynı verimlilikle hatta daha da verimli oynardı.Bence yazık oldu.Gelecek yıl Orduspor'un toplam kalitesinden bağımsız o kadrodan yine kendini belli edecek kadar iyi oynayacağını düşünüyorum ve adından söz ettireceğinden eminim.O zaman umarım geri döner.

    YanıtlaSil
  3. 6+2+2 kontenjani varmak elde tutmamak anlamsiz... Umarim bu fikir degisir ve Hakan Balta'nin yerine Culio'yu sol bek olarak goruruz takimimizda.

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0