2011-2012 | Juan Pablo Pino

Yeni sezon öncesinde Fatih Terim tarafından takımdan gönderilecekler listesine ismi yazılan ve takımda düşünülmeyen Kolombiyalı hücum oyuncusu Juan Pablo Pino gelecek sezon kiralık olarak Al-Nasr SC takımında forma giyecek. Kolombiyalı oyuncunun 400bin euro karşılığında kiralandığı ve satın alma opsiyonu bulunmadığı kulüp tarafından açıklandı. Pino geçtiğimiz sezon Galatasaray forması altında 25 maçta sahaya çıktı ve 6 gol - 4 asist ile sezonu tamamladı.

1 yorum:

  1. umarım satabiliriz.. bi oyuncu kafayı yere gömüosa o bizi görmesede biz onu görüoruz.. hızlı ve teknik ama şuursuz ve bencil.. modern futbola çok ters.. belki kafayı acık kaldırsa ve bencil olmasa ingiltere liginde bile oynardı.. sabriye bile artık tahammül edemioken yabancı versiyonuna gerek yoktu.. hayırlı ugurlu olsun...

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0