Süper Kupa BİZİM !

"Hakan Ünsal'dan şimdi sağ kanada.. Başı döndü Real Madrid'in. Fatih içeriye doğru sokuldu, Fatih içerde şut pozisyonu.. Jardel! Ve gol, ve gol, ve gol, ve gol, ve gol, ve gol! İşte bu kadar! Kupa bizim, gol bizim! Bu iş buraya kadar! Tebrikler Galatasaray.."

Birisi bugün Avrupa'nın en büyüğü olur, tarih yazar. Kendisini büyük zanneden birisi ise Avrupa Kupaları'ndan men edilerek tarihe geçer. 11 yıl evvel bugün.. Fransa'nın Monaco kentinde, II.Luis Stadı'nda. Rakip Avrupa'nın en büyüğü olarak bilinen Real Madrid. Kazanan Avrupa'nın en büyük kupasını kazanacak, 2000 yılında adını futbolun ilk sırasına yazdıracaktı. Jardel'in mükemmel vuruşu Galatasaray'ı en büyük, Avrupa'nın en büyüğü yapmıştı. Bir Türk takımının adı ilk kez bu kadar yüksek mertebeye ulaşmıştı. Onurumuzsun, gururumuzsun Galatasaray. Teşekkürler Galatasaray, teşekkürler.

1 yorum:

  1. tarihin kimi ne zaman hangi koşullarda yazacağı belli olmaz. kimilerini yaşanmamış güzel duyguları yaşattığı için, kimileriniyse yaşanmamış iğrençlikleri yaptıkları için yazar. biz Türkiyeyi mutlu ettiğimiz için onurlu ve grurluyuz. Galatasaray Türkiyedir..

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0