2011/12 Sezonu Başlıyor..

Spor Toto Süper Lig'de yeni sezon öncesinde fikstür çekimi bugün yapıldı. Yeni sistem, yeni takımlar, yeni statü, yeni yöneticileri, yeni futbolcuları ve yeni topuyla Spor Toto Süper Lig'de 2011/12 futbol sezonu başlıyor. Yeni statüsü gereğince oynanacak 34 hafta sonunda ligi ilk sırada bitirecek olan takım Şampiyonlar Ligi önelemesine katılma hakkı kazanacak. Oynanacak olan play-off maçları sonunda ligi şampiyon olarak tamamlayacak olan takım Şampiyonlar Ligi'ne doğrudan katılacak. 9 Eylül 2011 tarihinde başlayacak olan Spor Toto Süper Lig, 8 Nisan 2012 tarihinde sona erecek. Yeni futbol sezonunda takımımız ligin ilk haftasında deplasmanda İstanbul BŞB takımı ile karşılaşacak.

Olimpiyat Stadı'nda Galatasaray'a, taraftarlarına ve camiasına veda eden Fatih Terim için çok özel ve ayrı bir gün olacak. Çünkü İmparator yeniden ait olduğu camiaya Olimpiyat Stadı'nda merhaba diyecek. Fatih Terim için ayrı bir gün olduğu gibi hiç kuşkusuz Galatasaray camiası içinde çok ayrı ve özel bir gün olacak. Ligin ilk haftasında deplasmanda karşılaşacağımız İstanbul BŞB'nin ardından takımımız taraftarına "merhaba" demek için ligin ikinci haftasını beklemek zorunda kalacak. Samsunspor karşılaşmasıyla taraftarının karşısına çıkacak olan takımımız evindeki ilk derbisini 14.hafta Fenerbahçe karşısında oynayacak. Ligdeki ilk derbisini ise 11.haftada Beşiktaş ile deplasmanda oynayacak olan takımımız ligin 15.haftasında da Trabzonspor ile deplasmanda karşılaşacak. 

Son yaşanan gelişmeler ve saçma sapan alınan play-off kararının ardından futbola ne kadar konsantre oluruz orası ayrı bir durum. Yeni sezonda şikesiz, şaibesiz, sadece aşığı olduğumuz meşin yuvarlağın konuştuğu, geçmiş sezona dair ceza yapanların yargılanması ve Türk futboluna şike-şaibe bulaştıran herkesin cezalandırılması umuduyla.. 34 + 6 haftalık yeni statüsüyle ve 9 kez Çarşamba akşamı oynanacak olan Spor Toto Süper Lig tüm kulüplere ve futbolseverlere hayırlı olsun. Türk futbolunu bu hale getirenlerde en kısa sürede cezasını bulsun.

SPOR TOTO SÜPER LİG 2011/12 SEZONU FİKSTÜRÜ
1.Hafta - İstanbul BŞB
2.Hafta - Samsunspor (Türk Telekom Arena)
3.Hafta - Kardemirçelik Karabükspor
4.Hafta - Eskişehirspor (Türk Telekom Arena)
5.Hafta - MKE Ankaragücü
6.Hafta - Bursaspor (Türk Telekom Arena)
7.Hafta - Medical Park Antalyaspor
8.Hafta - Gaziantepspor (Türk Telekom Arena)
9.Hafta - Kayserispor
10.Hafta - Mersin Idmanyurdu (Türk Telekom Arena)
11.Hafta - Beşiktaş
12.Hafta - Sivasspor (Türk Telekom Arena)
13.Hafta - Gençlerbirliği
14.Hafta - Fenerbahçe (Türk Telekom Arena)
15.Hafta - Trabzonspor
16.Hafta - Orduspor
17.Hafta - Manisaspor (Türk Telekom Arena)

4 yorum:

  1. fenerbaheç eğer düşerse fener bahçe maçları her takım için +3 puan mı olacak tam bılmıyorum da

    YanıtlaSil
  2. @Aydın Özer

    Fenerbahçe lig içerisinde küme düşme cezası aldığı takdirde tüm takımlara +3 olarak verilecek. Tüm müsabakalar 3-0 olarak tescillenecek.

    YanıtlaSil
  3. zevk mevk kalmadı ligde, fener yoksa 5 sene ardarda şampiyon olsak ne olacak ki? gönlüm feneri şampiyonluk yarışında 3-0 yenmek isterdi. harcadılar resmen feneri, suçun cezası buysa bjk ve ts de gönderilmemeliydi avrupaya.

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0