3. Kamp Durağı; Slovenya..

Liglerin 9 Eylül tarihine ertelenmesinin ardından yeni bir kamp yapacağı kesinleşen Galatasarayımızın kamp programı belli oldu. Daha evvel 14 Ağustos tarihinde Napoli ile yapılması planlanan hazırlık karşılaşması İtalyan ekibinin programına uymaması nedeniyle iptal edildi. Liverpool karşılaşması sonrasında verilen iznin ardından Florya'da toplanan futbol takımımızın yeni kamp programı çerçevesinde daha önceden belirlenen 2 karşılaşma var. Üçüncü bir hazırlık karşılaşmasının olup, olmayacağı kamp programı içerisinde belli olacak.

Liglerin yaklaşık 1 aylık süreçle ertelenmesinin ardından yeni bir kamp yapma gereği hisseden futbol takımımız daha önce belirlenen 17 Ağustos'ta Olympiakos karşılaşması için 16 Ağustos tarihinde Atina'ya gidecek. Georgios Karaiskakis Stadı'nda ter antremanı yapacak olan takımımız 17 Ağustos'ta oynayacağı hazırlık karşılaşmasının ardından gece hareket edecek. Yeni kamp durağı olan Slovenya'ya hareket edecek olan takımımız başkent Ljubljana yakınlarında yer alan ve Slovenya'nın kuzey batısındaki yukarı Carniola bölgesinde yer alan Bled kasabasında kamp yapacak.

17 Ağustos gecesi Slovenya'ya gelecek olan Galatasaray, 18 Ağustos gününden itibaren yeni sezon öncesinde 3.hazırlık kampını gerçekleştirecek. 22 Ağustos tarihine kadar Slovenya'da çalışmalarını sürdürecek olan futbol takımımızın burada bir hazırlık karşılaşması yapması muhtemel görünüyor. 23 Ağustos Salı günü başkent Ljubljana'dan Madrid'e hareket edecek olan takımımız 24 Ağustos tarihinde Santiago Bernebau Kupası'nda dünya devi Real Madrid ile karşılaşacak. İspanyol ekibi ile yapacağı karşılaşmanın ardından futbol takımımız İstanbul'a dönecek ve yeni sezon hazırlıklarına Florya Metin Oktay Tesisleri'nde devam edecek.

Peki futbol takımımız bu süreç (16 Ağustos - 24 Ağustos) içerisinde kaç km yol yapacak? İşte cevabı.. 

İstanbul - Atina: 1090 KM
Atina - Ljubljana: 1632 KM
Ljubljana - Madrid: 2065 KM
Madrid - İstanbul: 3564 KM

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0