Hazırsak başlayalım..

2011/12 sezonunda her alanda başarı hedefleyen Galatasaray Medical Park, geçtiğimiz hafta yaptığı antremanlar ile sezonu açmıştı. Yeni basketbol sezonuna iddialı bir takım kurarak hazırlanan kadın basketbol takımımız sezonun ilk hazırlık maçında Amerika kolej ligi takımlarından Miami University Redhawks ile karşılaşacak. 10 Ağustos Çarşamba ve 11 Ağustos Perşembe günleri saat 17:30'da Abdi İpekçi Arena'da hazırlık karşılaşmasına çıkacak olan genç takım oyuncuları ağırlıklı Galatasaray Medical Park'ı yeni sezon öncesinde izlemek ücretsiz.
 
Diana Taurasi, Slyvia Fowles, Tina Charles, Epiphany Prince ve Alba Torrens gibi yıldızlardan yeni sezon öncesi kadrosunu kuran kadın basketbol takımımızda bu hazırlık karşılaşmalarında yabancı oyunculardan herhangi birisi forma giymeyecek. Devam eden WNBA sezonunda mücadele eden Amerikalı oyuncularımızın yanı sıra, Eylül ayında takıma katılması beklenen Alba Torrens'in dışında, altyapı organizasyonları dahilinde U18 ve U16 kadın basketbol takımlarımızda bulunan genç oyuncularımız Ayşe Cora, İlayda Tokmak ve Nurcan Başaran bu karşılaşmada forma giymeyecek.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0