Akbabalar ve Galatasaray


İnsaf! 

Dün emniyet güçlerinin Bülent Tulun'un tanıklığına ihtiyaç duymasından sonra medyada çıkan haberler bizleri yine şaşırtmadı. Her zaman olduğu gibi yine yalan yanlış bilgilerle haberler yapıldı, gerçekler çarpıtılmaya çalışıldı. Hepsini denediler yine ama boşa kürek çektiler. Dün Bülent Tulun'dan yedikleri ayar yetmedi bugün eski başkanımız Adnan Polat'a kaşındılar. Dünden beri şike soruşturması Galatasaray'a sıçradı diye bayram edenler yine erkenden timsaha çıkmış oldular.

Bülent Tulun ve Adnan Polat "tanık" olarak emniyete gerekli yardımları yaparak serbest bir şekilde emniyetten ayrıldılar. İlginçtir ki deliller ciddi bir şekilde konuşulurken, insanlar tanık değil "sanık" olarak içeriye alınıp yargılanırken sürece müdahale etmeyen Türkiye Futbol Federasyonu başkanı Mehmet Ali Aydınlar yurt dışında olmasına rağmen bir anda bu olaylara tepki gösterip "gerekirse kupaları alırız" demeye başladı. Hayır tepki gösterin evet bizde bunu istiyoruz zaten ama bir an böyle ufak bir heyecan geldi sanki. Onu görmedik, gözden kaçırdık sanmayın.

Biz şikeye ve bu tür iğrençliklere yönelik sözümüzü önceden söylemiştik.



6 yorum:

  1. Size gayet net bir şey söyleyeyim, bunu bir Allah'ın kulu tartışma konusu bile yapamaz !

    Eğer eski dosyalar açılırsa Fenerbahçe amatör ligi ancak rüyasında görür, o derece !!!

    Dönemin Fenerbahçe ikinci başkanı Hamdi AKIN " Aziz YILDIRIM'ın talimatıyla paraları ben dağıttım " diye tam sayfa gazeteye röportaj vermedi mi ?

    Ankaragücü oyuncusu Cafer'in açıklamalarıyla dönemin milli takım t.direktörü Ersun YANAL Fenerbahçe'nin Ankaragücü'ne yolladığı paralar için " çaycısına varana kadar ben bölüştürüp paylaştırdım " demedi mi ?

    Bu aralar göremediğim, bir aralar yazılarını okuduğum Necil ÜLGEN bir şampiyonluğun satılış öyküsünü yazmadı mı ? ( Bu haberden sonra kıvırdı ama bu haber gerçektir ! )

    Lube AYAR denen ne idüğü bilinmez, kendi başkanlarının bile neler söylediği kadını baş tacı yapan Fenerbahçe taraftarı tüm kirli çamaşırlarını ortaya döken Cihan OSKAY'a deli demediler mi ? Neden bu adam şimdi alınıp sorgulanmıyor, bilgisi kullanılmıyor ?

    Daha o kadar çok şey yazarım ki satırlar yetmez.Bence bu basiretsiz federasyon başkanına gerekli açıklamalar siteden yapılmıyor.Zaten ne zaman yapıldı ki ?

    Şimdi size yıllardır ayakta uyuduğunuz bir soru sorayım.5 maç ceza aldığımız derbi maçta bir polis memuru gözünden yaralanmıştı.Kimdi bu polis memuru, adı neydi ve fotoğrafını kim ekleyecek bakalım ?!!!

    Bizim yöneticiler basiretsizin en önde gideni, ağızlarındaki ekmeği de kaptırır bunlar.

    Bu işten ne çıkar derseniz, göründüğü kadarıyla hiç bir şey çıkmaz.Sadece benim gözümde beş para etmez, şaibenin en önde gidenlerinden olan federasyon başkanını konuştururlar o kadar !!!

    YanıtlaSil
  2. Aydınlar işin içinde Galatasaray olmadığı için hasetinden çatlıyor bu belli oldu zaten.

    YanıtlaSil
  3. polis olayını açar mısın? google adı ürfet çabuk der, fazlası yok

    YanıtlaSil
  4. Galatasaray'ın üstüste 5. şampiyonluğunun Aziz Yıldırım ve fb tarafından çalındığı 2000-2001 sezonuyla ilgili Cihan Oskay'ın şike ve teşvik itirafları konusunda hafızaları tazeleyecek bir link size, Cihan Oskay'ın şu anda nerede olduğunu da içinde bulabilirsiniz:

    http://www.haberhakki.com/genel/cihan-oskayda-aziz-yildirimi-sike-yapmakla-suclamisti.html

    Bu da Cihan Oskay'ın teşvik verdiği iddialarını tv'ye bağlanıp şerefi üzerine yeminler ederek yalanladığını, dava edeceğini söylediğini canlı yayında izlemiş olduğum Oktay Derelioğlu'nun geçen haftaki itirafı... Bu eski futbolcu müsvettesi hayatta gördüğüm en büyük ikiyüzlülerden biridir bunu da not olarak eklemek isterim:

    http://gundem.milliyet.com.tr/oktay-derelioglu-bana-3-kez-sike-teklif-edildi-/gundem/gundemdetay/02.08.2011/1421643/default.htm

    YanıtlaSil
  5. Futbol Ekstra Dergisinin 2007 Ocak sayısının 21-43.sayfaları arasında gündemi ilgilendirebilecek bir röportaj var. Röportaj Cihan Oskay'la yapılmış. Yapan kişi de hayli ilginç. denizli-fb maçıyla ilgili elinde belge olduğu iddia edilen ama tv'de yemin billah bunu reddeden M.Tahir Kum. (Tahir Kum'un 07.05.2010 tarihli elinde bazı "kağıt parçaları" olduğunu söylerek Adnan Polat'ın "temiz bir lig olduğunu düşünmüyorum" şeklindeki çıkışına cevap verdiği yazısı için bkn. http://www.haberturk.com/yazarlar/tahir-kum/513311-kagit-parcasi)

    Madem geçmişe dönülüyor ve kupalar falan alınıyor. O zaman hodri meydan diyelim. Dergiye ulaşamıyoruz derseniz bende o 19 sayfa da taranmış halde var. 4 sene önce belki bir gün ihtiyaç olur diyerek arşivime eklemiştim. Bence artık o gün geldi çattı. FCN isterseniz e-mail adresi verin size yollarım.

    Herhalde hiçbirimiz Aziz Yıldırım'ın Fenerbahçesinin şike-teşvik olaylarına koltuktaki 13. senesinde başladığını düşünmüyoruz. 2000-2001 sezonu dışında, Gaziantepspor'un fb ile şampiyonluk mücadelesi yaptığı ve fb ile sezon bitimine 2 hafta kala İstanbul'da oynadığı maçın ilk yarısında 0-3 öndeyken ikinci yarıda bir anda çöküp maçı 4-3 kaybettiği, liderliği ve şampiyonluğu da fb'ye kaptırdığı 2003-2004 sezonunu var örneğin. Ciddi şekilde şüphe uyandıran bir maçtır bence.

    Fenerbahçe maçı öncesi Şekerspor kalecisi Murat Akarsu’ya 100 bin dolar önererek şike teklif edilmesi var bir de... Bu konuda CMUK'un rüşvetle ilgili 104.maddesi gereğince mahkemeye sevkedilen ve tutuksuz yargılanan 2 şahıs bugün olsa nasıl yırtacaklardı acaba?

    YanıtlaSil
  6. NEDEN BİZ ŞUÇLANIYORUZ .NEDİR BU YA BÜLENT TULUN
    YANLIŞ HATIRLAMIYORSAM RİBERY KAÇTIGI ZAMAN Kİ MENAJERDE BÜLENT TUTULUN DU ŞİMDİDE BU ÇIKTI ADNAN SEZGİN BÜLENT TULUN NEDİR BUNLARDAN ÇEKTĞİĞMİZ

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0