A Milli takıma 8 Galatasaraylı..

EURO2012 elemelerinde 6 maç sonunda topladığı 10 puanla, maç eksiği ile, 3.sırada bulunan A Milli futbol takımımız 2 Eylül günü oynayacağı Kazakistan mücadelesi öncesinde hazırlıklarını sürdürmek amacıyla 10 Ağustos tarihinde Türk Telekom Arena'da Estonya ile hazırlık maçı yapacak. Milli takım teknik heyeti tarafından dün Estonya karşılaşması için açıklanan aday kadroda takımımızdan 8 oyuncu yer alıyor. A milli futbol takımımız Estonya karşılaşması için 6 Ağustos günü öğle saatlerinde toplanacak ve hazırlıklarına başlayacak.

Estonya ile oynanacak hazırlık karşılaşması için Galatasaray'dan aday kadroya davet edilen isimler Sabri Sarıoğlu, Servet Çetin, Gökhan Zan, Hakan Balta, Çağlar Birinci, Selçuk İnan, Arda Turan ve Kazım Kazım olurken milli takımımıza en çok oyuncu veren takım yine Galatasaray oldu. Bu detayın yanı sıra savunma kurgusunun büyük bir bölümünün oyuncularımızın oluşturduğu ulusal takımımızda Gökhan Töre, Mehmet Ekici, Tunay Torun, Cenk Tosun gibi genç oyuncularında yer alması milli takımımızın geleceği adına olumlu olarak yansıtılabilir. Estonya ile oynanacak hazırlık karşılaşması için çağırılan aday kadro şu şekilde açıklandı;

Volkan Demirel, Mert Günok, Sinan Bolat
Sabri Sarıoğlu, Servet Çetin, Gökhan Zan, Hakan Balta, Çağlar Birinci, Serdar Kesimal, Gökhan Gönül, İsmail Köybaşı
Selçuk İnan, Arda Turan, Mehmet Topal, Mehmet Ekici, Selçuk Şahin, Emre Belözoğlu, Tunay Torun, Gökhan Töre
Kazım Kazım, Burak Yılmaz, Cenk Tosun, Semih Şentürk

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0