Aslantepe'ye Café Crown Café.. (2)

Bu konu hakkında daha önce bir yazı yayınlamıştık. Ali Sami Yen Spor Kompleksi'nin içerisinde veya stadın dışında bulunan bir bölgede hem store hemde café tarzında bir proje olduğunu belirtmiştik. Artık çalışmalar proje aşamasından çıkarak, uygulama noktasına gelmiş. Yaklaşık 2-3 aylık süreç içerisinde tamamlanmasından bahsediliyor. Galatasaray Store konusunda daha önce Nike ile yapılan bir anlaşma mevcut, gelecek sezondan itibaren bu anlaşma yürürlüğe girecek. Bu projenin hayata geçirilmesiyle birlikte mevcut alanda hem Galatasaray & Nike Store olacak, hemde üst katta şuanda Mecidiyeköy'de çadırın arkasında bulunan Café Crown yer alacak.

Bu proje aslında maç öncesi ve maç sonunda taraftarların zaman geçireceği bir alan yaratılması anlamına geliyor. En azından maç sonunda yaşanılan metro eziyeti biraz daha az yaşanacaktır diye umut ediyoruz. Projenin inşaatı sırasında bir takım sıkıntılar çekilecektir fakat sonrasında güzel bir uygulama ile karşılaşacağız. Ayrıca bilet gişesinin yanındaki Simit Sarayı'nın da hizmete girdiğini belirtmekte fayda var. Aslantepe arazisi yavaş yavaş "sosyalleşme" yoluna giriyor. Aslantepe'nin hemen yanı başına yapılacak olan Store Café'nin mimarı olarak TT Arena'yı andırdığı detayını es geçmemek gerekiyor. Güzel düşünülmüş, hoş bir ayrıntı olmuş. Herşey güzel ve hoş ama şu ulaşım konusunun ivedilikle çözümlenmesi gerekiyor. En kısa zamanda alternatif ulaşım yollarının, metronun yanı sıra otobüs duraklarının, üst geçitlerin olması temennisiyle.

2 yorum:

  1. 2.5 liraya su, 5 liraya limonata satacaklarsa açmasınlar Simit Sarayı falan. Ayıp çünkü.

    YanıtlaSil
  2. onyedimayis2000 avrupa da da böyle bir bira 6 euro yani 12 tl bir simit 2,50 yani 5 tl

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0